AUVA

Andrej Babiš, 4. celostátní sněm hnutí ANO

Úřad likviduje lidi bojující proti Babišovi? Aktivisté zuří kvůli pokutě za antibabišovské předměty

Praha - Podnikatel, který před loňskými parlamentními volbami prodával oblečení s nápisy kritizujícími aktivity nynějšího premiéra Andreje Babiše, má teď zaplatit pokutu 21 tisíc korun. Na případ, který vyvolal na sociálních sítích velký ohlas, upozornili aktivisté ze skupiny AUVA. Podle skupiny se Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran pokouší aktivisty likvidovat, to ale zástupci úřadu odmítají.
Máte slovo s M. Jílkovou

Jak si můžete dovolit urážet Zemana? Že vám není hanba! U Jílkové se potkal Ovčáček, Hašek a Pospíšil a bylo vážně veselo

Praha – Prezident Miloš Zeman po svém znovuzvolení uvedl, že poskytne neomezený čas vítězi voleb na sestavení vlády. A přestože před prezidentskými volbami požadoval, aby vládu předem podpořilo 101 poslanců, nyní již netrvá ani na této podpoře. Právě o Miloši Zemanovi a jeho názorech se debatovalo v pořadu Máte slovo Michaely Jílkové.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy