Běla Antonín (zavražděný boss)

soudy

Vražda bosse podsvětí Běly patrně potrestána nebude, důkazy do sebe nezapadají

Praha - Žalobkyně Danuše Krejčová dnes v kauze vraždy bosse tuzemského podsvětí Antonína Běly z roku 1996 navrhla, aby soud obžalované Pavla Šrytra a Jána Kaca zprostil obžaloby. Muži během procesu tvrdili, že zájem na vraždě mohli mít příbuzní Běly, jeho nejbližší okolí nebo arménská mafie, která podle nich pro něj pracovala.
František Mrázek byl český kontroverzní podnikatel. Z řadového veksláka se stal jednou z vedoucích figur českého podsvětí.

Soud rozplétá vraždu bosse Běly: Stál za zločinem kmotr Mrázek? Obžalovaní promluvili

Praha - Pavel Šrytr a Ján Kaco obžalovaní z vraždy jednoho z šéfů podsvětí Antonína Běly vinu odmítají. Oba tvrdí, že v době vraždy byli na Slovensku. Podle nich na vraždě mohli mít zájem příbuzní Běly, jeho nejbližší okolí nebo arménská mafie, která podle nich pro Bělu pracovala. Muži to dnes uvedli před Krajským soudem v Praze, který se kauzou začal zabývat. Bělu v roce 1996 zastřelilo ozbrojené komando v jeho domě v Úvalech u Prahy. Obžalovaným hrozí až 15 let vězení nebo výjimečný trest. Hlavní líčení v příštích dnech bude pokračovat výslechy svědků.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy