Cate Blanchett

Oscary šestkrát nominovaná dobová romance Carol s Cate Blanchettovou a Rooney Maraovou.

Febiofest 2016 zahájí v Obecním domě. Přijde oceněna slovenská herečka Emília Vášáryová a významný italský filmový režisér Marco Bellocchio

Praha - Zahajovací ceremoniál Mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest se letos ve své třiadvacetileté historii poprvé uskuteční v Obecním domě včetně projekce úvodního filmu. Tím je na letošní Oscary šestkrát nominovaná dobová romance Carol s Cate Blanchettovou a Rooney Maraovou o osudově zamilované dvojici žen z New Yorku padesátých let minulého století. Zatímco více než tisíc pozvaných hostů bude v Obecním domě přihlížet slavnostnímu ceremoniálu, na hlavním festivalovém místě v CineStaru na Andělu poběží ve všech sálech festivalové projekce pro veřejnost. Na slavnostním zahájení ve čtvrtek 17. března převezmou Kristiána za přínos světové kinematografii slovenská herečka Emília Vášáryová a italský režisér, scenárista a herec Marco Bellocchio.

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 5 minutami

Aktualizováno před 14 minutami

před 21 minutami

před 34 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Situace na Ukrajině se bude jen zhoršovat, tvrdí rozvědka. Americká pomoc vývoj situace na frontě nezlepší

Situace na frontové linii na Ukrajině se v následujících týdnech bude pravděpodobně neustále zhoršovat. Řekl to šéf ukrajinské vojenské rozvědky Kyrylo Budanov v pondělním rozhovoru pro ukrajinskou verzi stanice BBC.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy