dálnice D10

Dálnice D1

Perné ráno na silnicích. Dvě dálnice byly uzavřené, zemřeli dva lidé

Náledí nebo mlha dnes ráno a dopoledne zkomplikovaly v některých regionech Česka dopravu. Policie zaznamenala na zledovatělých silnicích řadu nehod a uzavřela kvůli nim na několik hodin i dálnice D10 na Mladoboleslavsku a D3 ve směru z Tábora do Prahu nebo silnici u Cvikova na Českolipsku. Při nehodách zemřeli dva lidé a několik dalších se zranilo. Jednou obětí byla žena, která šla zřejmě k nehodě na D10 pomoci, druhou byl řidič kamionu.
Ilustrační foto

Dálnice D10 je uzavřena. Převrátil se na ni kamion

Provoz dálnice D10 u obce Zápy v okrese Praha-východ dnes zkomplikovala havárie kamionu. Zatím z neznámých příčin se vůz převrátil a kvůli překládce jeho nákladu policie kolem 9:00 silnici uzavřela ve směru na Turnov od 9,5. kilometru.
Pronásledované auto skončilo na horní části tunelu Panenská na D8, tři zranění

Na dálnicích se bourá ve velkém. Pronásledované auto uzavřelo tunel na D8, problémy hlásí i D4 a D10

Jeden ze dvou tubusů tunelu Panenská na dálnici D8 u Petrovic na Ústecku bude zřejmě uzavřen až do středy. Důvodem bude nutná kontrola všech technologických zařízení, uvedla policie na twitteru. Na horní části tunelu skončilo dnes ráno vozidlo BMW, jehož řidič se snažil ujet před policisty při přeshraničním pronásledování. Při nehodě tři lidé utrpěli zranění. Neprůjezdný je tubus ve směru z Německa.
Hasiči

Dálnici D10 uzavřela nehoda, z přepravníku spadl jeřáb

Dálnici D10 uzavřela na 43. kilometru ve směru na Prahu u Mladé Boleslavi zhruba na tři hodiny nehoda nákladního auta, z jehož přepravníku spadl jeřáb. ČTK to řekla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková. Nikdo se nezranil. Provoz jedním pruhem byl v místě obnoven před 14:30. Kvůli nehodě kolabuje doprava v centru Mladé Boleslavi i na dálnici.
Ilustrační foto

Hromadná nehoda na D10: Srazilo se 12 aut, doprava u Prahy kolabovala

Na dálnici D10 u Horních Počernic se dnes ráno ve směru do centra srazilo 12 aut. Havárie se obešla bez zranění a na vozidlech vznikla pouze malá škoda, uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Provoz na dálnici v místě nehody byl možný jen jedním pruhem, v ranní dopravní špičce se proto tvořily dlouhé kolony. Opět plně průjezdná byla silnice kolem 8:30.

Aktuálně se děje

včera

Donald Tusk

Tusk: Situace je kritická. Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu Ukrajiny

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

včera

včera

včera

včera

Írán, ilustrační fotografie.

Írán čelí novým západním sankcím i hrozbě izraelské odvety

USA a Velká Británie ve čtvrtek uvalily rozsáhlé sankce na firmy a jednotlivce, kteří pomáhají s výrobou íránských dronů a řízených střel, uvedla zahraniční média. Jde o reakci na íránský útok na Izrael. Teherán ve čtvrtek zopakoval, že je připraven na další odvetu v případě slibované izraelské reakce. 

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

včera

V metru na Floře spadl člověk do kolejiště. Vlaky hodinu nejezdily

Pád osoby do kolejiště ve stanici Flora zastavil ve čtvrtek dopoledne provoz linky A pražského metra. Vlaky nejezdily zhruba hodinu, zatímco na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Vážně zraněný muž byl převezen do nemocnice v umělém spánku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy