David Novotný (herec)

Momentka z filmu Případ mrtvého nebožtíka

RECENZE: Případ mrtvého nebožtíka si těžkou municí střílí z krimiseriálů

Parodie inspirovaná policejními seriály si utahuje z jejich klišé a scénáristických šablon, které graduje do absurdních hladin. Hláška střídá hlášku a jedna bizarní situace druhou. Přidejte trochu českého humoru a výsledkem je příjemně zbytečná komedie, která je docela zábavná, ale české Žhavé výstřely to nejsou.
Z natáčení filmu Strašidla: Jiří Dvořák a Tereza Bebarová

Nejlepší dabing: Cenu Františka Filipovského získali David Novotný a Tereza Bebarová

David Novotný a Tereza Bebarová získali ceny za nejlepší mužský a ženský herecký výkon v dabingu. Z Přelouče si odvezli pamětní stříbrné medaile. Cenu Františka Filipovského Novotný získal za roli Adriana Cronauera, kterého ztvárnil herec Robin Williams, ve snímku Dobré ráno, Vietname. Dabing ho baví, poskytuje mu nové herecké úkoly, což byl i případ tohoto filmu, řekl novinářům Novotný.

Aktuálně se děje

před 9 minutami

před 39 minutami

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 6 hodinami

před 8 hodinami

Aktualizováno včera

Vláda schválila novelu zákona o zbraních, která reaguje na střelbu na FF UK

Vláda ve středu schválila novelu zákona o zbraních, která urychlí začátek platnosti dvou zásadních opatření obsažených v novém zákoně o zbraních. Jde o povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii v otázce zajištění zbraní. Změny by mohly platit už od letošního července.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy