Dušan Vitázek (herec)

Kristýna Daňhelová v muzikálu Představ si...

RECENZE: Představ si… Židovský masakr v muzikálovém pojetí v Městském divadle Brno

RECENZE: V Anglii museli tenhle muzikál po dvou měsících stáhnout. Tančit a zpívat a u toho vyvražďovat Židy bylo pro tamní kritiky příliš. Městské divadlo Brno se kontroverze muzikálu Imagine This nezaleklo a uvedlo jej v české premiéře a v režii Petra Gazdíka pod názvem Představ si… Nejenže to funguje, ale i mrazí, dojímá a je to to nejzajímavější, co můžete z muzikálové produkce u nás vidět.
Dušan Vitázek

Sólista Městského divadla Brno pokřtí debutové album

Brno - Držitel dvou cen Thálie a sólista Městského divadla Brno, Dušan Vitázek, dnes pokřtí svoje debutové album za pomoci své kapely a hostů. Kmotry desky s názvem KDE se stanou Zuzana Mauréry a Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy.
Michal Isteník jako Profesor Cajthaml v inscenaci Brněnské kolo

RECENZE: Hold vitrínám v Městském divadle Brno aneb Sejdou se neandrtálec, vodník a Edison

RECENZE: Městské divadlo Brno již osmým rokem zakončilo sezónu premiérovou inscenací na Biskupském dvoře. Letos pro uvedení pod širým nebem napsala autorská trojice Stanislav Slovák, Jan Šotkovský a Petr Štěpán zpěvohru Brněnské kolo aneb Jak ukrást Věstonickou venuši. Bláznivý muzikál s hudbou Karla Cóna pracuje s brněnskými legendami a pověstmi, reálnou historií, ale i se zcela nově vymyšlenými prvky.
Chodník slávy Městského divadla Brno (foto: jef Kratochvil)

Brněnský chodník slávy se opět rozroste

Brno – Dnes odpoledne se opět o pár metrů prodlouží barevný chodník slávy na Lidické ulici. za doprovodu slavnostních fanfár zde totiž otisknou své dlaně další herci a herečky Městského divadla Brno. Na chodníku, vinoucím se podél budov divadla, bude s novými otisky celkem čtyřicet jedna párů rukou.
Dušan Vitázek

Hvězda Městského divadla Brno startuje hudební kariéru

Brno – Držitel dvou cen Thálie, herec, zpěvák a hvězda Městského divadla Brno Dušan Vitázek připravuje své debutové sólové album a první turné. Na desku KDE můžete přispět v kampani na serveru hithit.com výměnou za lákavé odměny.
Dušan Vitázek a company v muzikálu Bítls

RECENZE: Bláznivá a neuvěřitelně zábavná pocta The Beatles v Městském divadle Brno

RECENZE – Městské divadlo Brno uvedlo v minulém týdnu premiéru původního muzikálu Bítls. Trojice autorů Stanislav Slovák, Jan Šotkovský a Petr Štěpán se ve své „bláznivé féerii s písněmi The Beatles“ nevydali cestou životopisného muzikálu, ale vytvořili originální a neuvěřitelně vtipnou a zábavnou podívanou, která je především poctou hudbě liverpoolských „brouků“.

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Už žádný Xbox a PlayStation. Putin nařídil vládě, aby vymyslela, jak vyrobit vlastní herní konzole

Ruský prezident Vladimir Putin ve středu nařídil ruské vládě, aby hledala způsoby podpory výroby domácích herních konzolí, informuje ruská státní tisková agentura TASS. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy