festival United Islands

návštěvníci festivalu United Islands of Prague

Praha zažila hudební megavíkend. Spojení dvou festivalů přilákalo desetitisíce lidí

Praha - Během víkendu obsadili Prahu hudební festivaly Metronome a United Islands of Prague. Do ulic, parků, nábřeží, zahrad a klubů přišlo za hudbou od čtvrtka do neděle téměř 60 tisíc lidí. Výstaviště navštívilo od pátku do neděle během Metronome 7 500 lidí, kde se představilo více než 30 světových hudebních hvězd v čele s legendárním Iggy Popem, Foals či The Kooks. Festival United Islands of Prague nabídl pro téměř 50 tisíc návštěvníků přes 100 tuzemských i evropských hudebních talentů.
návštěvníci festivalu United Islands of Prague

Festival United Islands of Prague představí nové objevy z evropské hudební scény

Praha - Multižánrový festival United Islands of Prague proběhne letos již po třinácté a oživí hudbou Kinského zahradu, Kampu, Střelecký Ostrov a Janáčkovo nábřeží. Letos poprvé s novým Metronome festivalem nabídne Praha ten největší hudební víkend. Již tradičně hlavní program festivalu předznamená Klubová noc. Vstup na festival United Islands of Prague je letos opět zcela zdarma.
JazzDock v Praze

Festival United Islands v červnu opět rozezní Prahu hudbou. Lokace se rozšíří o Žofín, Petřínské sady a park Portheimka

Praha - Již po třinácté proběhne v Praze jeden z největších multižánrových a mezinárodních hudebních festivalů – United Islands of Prague. Od 23. do 25. června 2016 představí návštěvníkům nadějné interprety české i světové hudební scény a nabitý doprovodný program. Oproti předchozímu ročníku plánují organizátoři přidat nové lokace, zájem mají o Žofín, Petřínské sady a park Portheimka. Na programu nebude chybět ani tradiční Klubová noc, do které se letos přihlásilo přes 200 začínajících hudebních skupin. Festival se však připomene již na začátku února, kdy v Praze vystoupí objev minulého United Islands, polský multiinstrumentalista a zpěvák Fismoll. Zahraje 11. února v La Fabrice. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji na goout.cz a v síti Ticketpro.

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Totální invaze, která uškodí i Izraeli? Svět se obává operace v Rafahu

Izrael ve středu oznámil, že postupuje s plánováním operace ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy. Mezinárodní společenství však vyjadřuje obavy ve spojitosti s 1,5 miliony Palestinců, kteří se tam nacházejí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy