film Spider-Man: Homecoming

Nevděčný úkol nahradit Rowana Atkinsona v roli britského komorníka Zazu na sebe vzal moderátor a neherec John Oliver.

Lví král ovládl tuzemská kina. Porazil Spider-Mana, který se natáčel i v Česku

V čele víkendové návštěvnosti českých kin vystřídal další kapitolu filmové série Spider-Man: Homecoming snímek Lví král od studia Disney. Předělávka slavného animovaného snímku s hudbou Eltona Johna při svém vstupu do tuzemských kinosálů přilákala bezmála 88.000 diváků a na tržbách získala prvních téměř 14 milionů korun. Vyplývá to z údajů, které dnes zveřejnila Unie filmových distributorů na svém webu.
Marvel Comics

Co chystá Marvel?

Marvel má dlouhodobé plány, na čem hodlá pracovat a co se kdy objeví ve světě. Protože má filmy rozvržené na několik let dopředu, může se to zdát pro fanouška matoucí. Na co se tedy můžete od Marvelu těšit?
Concept art filmu Spider-Man: Homecoming

Komiksové filmy v roce 2017 (1/2): Extra drsný Wolverine, Thor a konec vesmíru

Praha – Captain America: Občanská válka se stal nejvýdělečnějším filmem roku a ani další komikosvé adaptace nezůstaly pozadu. Není tedy divu, že se letos můžeme těšit na další vydatnou várku superhrdinských filmů. V případě Marvel Cinematic Universe se dokonce poprvé v historii dočkáme rovnou trojice bombastických vykradačů kinařských kas. Než se ale do kin přiřítí Strážci Galaxie, Spider-Man a Thor, zaboří do nás své adamantiové drápy Starej dobrej Logan.
concept art

Spider Man konečně správně? Pod dohledem Iron Mana je možné vše

Hollywood – Nejnovější trailer na plánovaný marvelovský film Spider-Man: Homecoming se v pátek převalil internetem jako velká bouře a vyvolal vlnu nadšení nejen mezi komiksovými geeky. Jakou pouť stříbrným plátnem ušel a na co se můžeme těšit v jeho nejnovějším filmu?

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy