Flora Olomouc

Ilustrační foto

Výstavu Flora Olomouc navštívilo 20 tisíc lidí, ohlas vzbudila Zahradní slavnost

Podzimní přehlídku ovoce a zeleniny Flora Olomouc od čtvrtka do dneška navštívilo zhruba 20.000 lidí. ČTK to dnes řekla mluvčí Výstaviště Flora Pavlína Hamouzová. Návštěvnost podzimní Flory je stejná jak loni, kdy byla nejvyšší za posledních pět let. Výstavu Flora tradičně doprovodily podzimní zahradnické trhy i festival gastronomie a nápojů Olima.
Počasí

Jarní etapu Flory Olomouc navštívilo 60 tisíc lidí, uchvátily je levitující květiny

Olomouc - Jarní etapu mezinárodní květinové a zahradnické výstavy Flora Olomouc si během uplynulých čtyř dnů prohlédlo přes 60.000 návštěvníků. Oproti loňskému roku prošlo letos branami Výstaviště Flora zhruba o 15.000 lidí více. Na zvýšeném zájmu návštěvníků se podepsalo především nádherné počasí, řekla dnes ČTK mluvčí výstaviště Michaela Nováková. Hlavní expozice tentokrát nesla jméno Pugét pro Floru a odkazovala na 60 let pořádání přehlídek květin v Olomouci. Mezi návštěvníky vyvolala velké emoce.

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Aktualizováno před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Izraelská armáda se chystá na evakuaci Rafáhu před plánovanou vojenskou ofenzívou

V období sílícího napětí mezi Izraelem a Íránem se izraelská armáda chystá na evakuaci palestinských civilistů z Rafáhu před plánovanou pozemní vojenskou ofenzívou do tohoto nejjižnějšího města v Pásmu Gazy. Informuje o tom deník The Wall Street Journal (WSJ).

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy