Fond Hartenberg

Andrej Babiš, 4. celostátní sněm hnutí ANO

Měl Babiš dost peněz na nákup Agrofertu? Něco tady nesedí, spekulují média

Praha - Zveřejněné zprávy o příjmech vicepremiéra Andreje Babiše (ANO) vyvolávají podle některých médií pochybnosti o tom, zda měl ministr financí dost peněz na odkoupení podílů ostatních vlastníků v holdingu Agrofert a na uložení do fondu Hartenberg. Dnes o tom píšou servery Neovlivní.cz a HlídacíPes.org. Analytici společnosti TPA na dotaz ČTK uvedli, že zprávy auditorských firem se zabývaly pouze Babišovými příjmy a nelze z nich vyčíst, jaké byly jeho výdaje.
Andrej Babiš /ANO/, ministr financí

Hartenberg není investiční fond, Babiš má na něj vliv, vypátral server

Praha - Podle vyjádření České národní banky (ČNB) Fond Hartenberg, který investuje do zdravotnictví peníze ministra financí Andreje Babiše, není registrovaným investičním fondem. Šéf hnutí ANO tak podle serveru Neovlivni.cz může ovlivňovat jednotlivé investice firmy a vztahovala by se na ni novela o střetu zájmů, takzvaný lex Babiš.

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Princezna Kate se věnuje rodině. Vyfotila nový snímek nejmladšího Louise

Princezna Kate, která bojuje s blíže nespecifikovaným typem rakoviny, se sice aktuálně nevěnuje povinnostem člena královské rodiny, ale rodinu má stále na prvním místě. Britům to dokázala v úterý, kdy její nejmladší syn Louis oslavil šesté narozeniny. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy