Jan Kočka

Jan Kočka

Policie zadržela Jana Kočku

Policisté dnes odpoledne zadrželi v centru Prahy tři muže podezřelé z násilného trestného činu. Policie o tom informovala na twitteru. Podle České televize je mezi zadrženými podnikatel Jan Kočka. Bližší informace k případu hodlá policie zveřejnit ve středu.
Ilustrační foto

Matějská pouť startuje 23. února. Co nabídne místo staré horské dráhy?

Matějská pouť, která začne 23. února, na holešovickém Výstavišti v Praze stejně jako loni nabídne přibližně stovku atrakcí. Mezi letošní novinky patří Techno power, To Scan, italská bobová dráha nebo 28 metrů vysoké obří kolo. Součástí pouti trvající do 22. dubna bude i paintball, bavorská restaurace nebo farmářské trhy konané každý pátek, sobotu a neděli. Novináře o tom dnes informoval organizátor Václav Kočka starší.
Jan Kočka

Pohřeb Kočky mladšího: Hanlivé cedule na kostele, zastavené tramvaje, zpíval Hůlka

Kostel Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze zaplnili dnes lidé, kteří přišli na pohřeb Jana Kočky mladšího, vnuka provozovatele Matějské pouti Václava Kočky. Muž nedávno zahynul při dopravní nehodě. Po obřadu následoval smuteční průvod, při kterém ostatky zesnulého kočár tažený koňským spřežením převezl Vinohradskou třídou na Olšanské hřbitovy. Kvůli průvodu byla v ulici zhruba na půl hodiny omezena doprava včetně tramvají. Jeho povolení vzbudilo kritiku, vše se dnes ale obešlo bez incidentů.
Ilustrační foto

Policie obvinila podnikatele Jana Kočku, pozastavuje členství v ČSSD

Praha - Policie obvinila podnikatele Jana Kočku z daňových úniků. Byl podle ní součástí skupiny, která fiktivními obchody s neexistujícími reklamními službami připravila stát na daních asi o 415 milionů korun. Informaci České televize Kočka potvrdil serveru Aktuálně.cz. Serveru iRozhlas.cz pak uvedl, že v souvislosti s kauzou pozastaví své členství v ČSSD.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy