Marián Labuda

Marián Labuda

Zemřel Marián Labuda. Záchranáři ho oživovali před domem

Bratislava - Známý slovenský herec Marián Labuda, který hrál i v řadě českých filmů, dnes zemřel v jedné z bratislavských nemocnic. Bylo mu 73 let. Informoval o tom zatím bez bližších podrobností server Aktuality.sk s odvoláním na zdroj blízký umělcově rodině.
Marián Labuda

Marián Labuda (†73) odešel do hereckého nebe. Malý vzrůstem, velký v komediálních rolích

Praha - Dnes ve věku 73 let zemřel herec Marián Labuda. Byl jedním z nejvíce obsazovaných slovenských herců v českých filmech. V roce 1996 získal Českého lva za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli za film slovenského režiséra Martina Šulíka Záhrada. V roce 2005 obdržel nejvyšší slovenské vyznamenání Pribinův kříž, o čtyři roky později byl oceněn Cenou Karla Čapka za rozvoj česko-slovenských vztahů.
Marián Labuda

Herec Marián Labuda po kolapsu skončil v nemocnici

Bratislava - Slovenský herec Marián Labuda (71) ve středu zkolaboval a byl hospitalizován v jedné z bratislavských nemocnic. Podle portálu Nový čas panuje podezření na mozkovo-cévní příhodu, tuto informaci ale zatím nikdo nepotvrdil.

Aktuálně se děje

před 32 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Obrat na Ukrajině. Proti Rusku brzy zasáhnou modernější smrtící dalekonosné střely ATACMS

Podle předsedy senátního výboru pro zpravodajské služby Marka Warmera budou v právě schváleném balíčku 61 miliardové pomoci pro Ukrajinu také taktické rakety ATACMS s doletem až 300 km. Tuto informaci potvrdil v rozhovoru pro televizi CBS.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy