Miss Léta

Finalistky soutěže Miss Léta 2018

Miss Léta jde do finále. Popere se o něj těchto 12 krásek!

V průběhu června a července proběhla v Aquapalace Praha celkem čtyři semifinálová kola Miss Léta, kdy se postupně v každém kole představila jiná dvanáctka soutěžících. Pro každé kolo byly připraveny tři korunky a šerpy pro tři postupující dívky. Každé kolo to měla porota těžké, protože konkurence byla vysoká a většinou mezi čtvrtým a třetím místem rozhodoval pouze jeden bod. Po skončení každého kola se nové finalistky přesunuly na slavnostní afterparty do restaurace Como, na kterou je odvezla cabrio limuzína Lincoln Limousine, a dívky oblékly tradiční bílé outfity Bílé armády, které jsou již od roku 2016 neoddělitelnou částí image soutěže Miss Léta.
Michaela Pangrácová, Radka Erbanová a Dominika Vinšová

Miss Léta zná kompletní dvanáctku finalistek pro tento ročník

Soutěž Miss Léta zná všech 12 finalistek letošního ročníku. Z posledního semifinálového kola, které se konalo v Aquapalace Praha, se do finále probojovala Dominika Vinšová, Radka Erbanová a Michaela Pangrácová. Nyní děvčata čeká mnoho focení, příprav a soustředění.
Anežka Šeinerová, Denisa Štulíková a Kateřina Lišková

Ve třetím semifinálovém kole se objevila spousta blondýnek. Jednou z nich byla První česká Barbie Gabriel Jiráčková

Soutěž Miss Léta se pyšní celkem 6 krásnými finalistkami Miss Léta 2018. Všechny byly ale tmavovlasé. V sobotu 14.7. proběhlo další kolo, kdy se objevilo jak mezi soutěžícími, tak i v porotě mnoho blondýn. V porotě tentokrát usedla Tereza Bohuslavová, Angelika Kostyshynová a Iveta Maurerová (předchozí vítězky Miss Léta). Do poroty usedla i první česká barbie – Gabriel Jiráčková.
Ivana Khymchuk, Tereza Kopečková a Nina Sattlerová

Známe první tři postupující finalistky Miss Léta 2018

Miss Léta odstartovala nový ročník. Skončily castingy, ze kterých vzešlo více než 50 dívek a semifinálová kola mohla začít. V sobotu 16.6.2018 proběhlo první semifinálové kolo, kde se představilo prvních 12 dívek bojující o postup do finále nejsledovanější soutěže krásy Miss Léta. Do finále postoupila Nina Sattlerová, Tereza Kopečková a Ivana Khymchuk.
FInalistky Miss Léta 2017

Krásky z Miss Léta v roce 2018 letí na Mars. V Praze křtily kalendář a dostávaly letenky od NASA

Praha - Ve středu 6.12. proběhl v restauraci Il Mulino křest kalendáře Miss Léta, který s fotografem Robertem Novotným nafotilo 12 jejích finalistek. Tato soutěž krásy si klade za cíl nastartovat kariéru začínajícím modelkám a vyslat je ke hvězdám. Součástí soutěže bylo celých osm dní focení, kdy se začínající modelky se naučily pózovat před fotoaparátem a to jako známý tým bílé armády i jednotlivě v prádle a v plavkách.

Aktuálně se děje

včera

Donald Tusk

Tusk: Situace je kritická. Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu Ukrajiny

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

včera

včera

včera

včera

Írán, ilustrační fotografie.

Írán čelí novým západním sankcím i hrozbě izraelské odvety

USA a Velká Británie ve čtvrtek uvalily rozsáhlé sankce na firmy a jednotlivce, kteří pomáhají s výrobou íránských dronů a řízených střel, uvedla zahraniční média. Jde o reakci na íránský útok na Izrael. Teherán ve čtvrtek zopakoval, že je připraven na další odvetu v případě slibované izraelské reakce. 

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

včera

V metru na Floře spadl člověk do kolejiště. Vlaky hodinu nejezdily

Pád osoby do kolejiště ve stanici Flora zastavil ve čtvrtek dopoledne provoz linky A pražského metra. Vlaky nejezdily zhruba hodinu, zatímco na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Vážně zraněný muž byl převezen do nemocnice v umělém spánku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy