Pavlína Nytrová (ČSSD)

Pavlína Nytrová

Poslankyně Nytrová končí v ČSSD, strana je prý prolezlá korupcí

Praha - Poslankyně Pavlína Nytrová vystoupila k polovině loňského prosince z ČSSD. Uvedla to v prohlášení zaslaném ČTK. K odchodu vedlo Nytrovou fungování strany, která je podle ní prolezlá politickou korupcí od okresní až po celostátní úroveň. Poslankyně na sebe nejvíc upozornila loni v létě při debatě o novele o registrovaném partnerství, kdy mimo jiné řekla, že se homosexuálové budou snažit legalizovat sex s dětmi. Poslankyní chce zůstat až do voleb.
38. sjezd České strany sociálně demokratické

Známá poslankyně ČSSD se postavila proti Sobotkovi. Tato drsná slova si premiér za rámeček nedá

Praha – Sociální demokracie v krajských volbách ztratila, v celkovém součtu se umístila až druhá za hnutím ANO. Premiér Bohuslav Sobotka mluví o tom, že volební výsledky ČSSD ovlivnilo hlavně to, že sociální demokracie byla v čele mnoha krajů už osm let. V regionech podle něj rozhodovaly především osobnosti tamních kandidátů a jejich pověst. Z výsledků proto nehodlá vyvozovat osobní zodpovědnost. Proti Sobotkovi se však postavila jeho stranická kolegyně a poslankyně Pavlína Nytrová, která slovy kritiky rozhodně nešetří.
38. sjezd České strany sociálně demokratické

Další rána pro kontroverzní poslankyni, které mluvila o legalizaci sexu s dětmi? Toto jí vzkazují její kolegové

Praha – Ještě před tím, než ve Sněmovně nastaly parlamentní prázdniny, pobouřila většinu svých kolegů poslankyně ČSSD Pavlína Nytrová. Ta při projednávání novely, která by umožnila registrovaným partnerům adoptovat dítě svého protějšku, uvedla, že se homosexuálové postupně budou snažit zlegalizovat sex s dětmi. Její domovská organizace teď vydala k jejím slovům rázné vyjádření.

Aktuálně se děje

před 32 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Donald Trump ve vězení. Co by se stalo, kdyby ho soud odsoudil?

Americká tajná služba má za úkol chránit prezidenta, ať už se nachází v Oválné pracovně nebo na bojišti v zahraničí. Ale co chránit exprezidenta ve vězení? To je situace, která dosud nemá obdoby, uvádí americký deník New York Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy