Pchjongčchang

Lyžař v letu, ilustrační foto

Děsivý pád na ZOH! Kanadský skikrosař skončil v nemocnici

Pchjongčchang - Ve středečním olympijském závodu ve skikrosu mužů se při jízdě zranil kanadský reprezentant Chris Del Bosco. Před nájezdem na skok se jen tak držel na lyžích, což ho vyvedlo z koncentrace. Jeho pád byl opravdu hrůzostrašný.
Eva Samková

Nervydrásající závod! Evě moc fandím. Politici gratulují Samkové k bronzové medaili

Pchjongčchang/Praha - Eva Samková získala ve snowboardcrossu pro Českou republiku další cenný kov. Po biatlonistech Veronice Vítkové a Michalu Krčmáři, kteří získali bronzovou respektive stříbrnou medaili, přidala čtyřiadvacetiletá Samková další bronzovou medaili. Její úspěch nenechal chladnými ani české politiky, kteří ji na sociálních sítích gratulovali k výbornému výkonu.
Test severokorejské rakety

KLDR odpálila další raketu, napětí ve světě dosahuje maxima

Soul/Pchjongjang - Severní Korea odpálila další raketu, tvrdí vojenští odborníci z Jižní Koreje. Test měl proběhnout dnes odpoledne tamního času. S informací přišla jihokorejská agentura Yonhap a britská BBC. Jižní Korea a Spojené státy nyní analyzují, o jakou střelu mělo jít.
Fotografie dokazující přípravu KLDR na válku

KLDR varuje lidstvo: Stačí tři bomby a zničíme svět

Pchjongjang - Kimův vyslanec španělského původu v rozhovoru pro španělské zpravodajství varoval, že Severní Korea může pouhými třemi termojadernými bombami zničit svět. Hrozba je aktuální, jelikož situace u Korejského poloostrova je vypjatá kvůli blížící se americké flotile.
vojáci KLDR

Kimovo vojsko ruinuje státní kasu, v počtu ponorek předčí i Spojené státy

Pchjongjang – Jak je na tom jedna z největších armád světa, Korejská lidová armáda? Podle odhadů se na její fungování dává téměř třetina státního rozpočtu. V souvislosti s napětím, které v oblasti Korejského poloostrova panuje kvůli vyslání amerického loďstva do oblasti, si připomeňme početní stavy Kimovy armády a podívejme se, jak je na tom ve srovnání s Jižní Koreou.

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 20 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Vladimir Putin

Putin promluvil o napadení Česka a Polska

Rusko nemá žádné plány na útok na země NATO a nezaútočí na Polsko, pobaltské státy nebo Českou republiku, ale pokud Západ dodá Ukrajině stíhačky F-16, budou ruskými silami sestřeleny. Podle serveru euractiv.com to prohlásil ruský prezident Vladimir Putin při setkání s ruskými vojenskými piloty.

před 8 hodinami

Teplé počasí dlouho nevydrží. Po Velikonocích se ochladí

Teploty přesahující hranici 20 stupňů dlouho nevydrží. Hned po Velikonocích se podle ČHMÚ.cz ochladí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy