Peter Madsen

Kim Wallová (novinářka)

Dán Madsen se prý přiznal k vraždě švédské novinářky na ponorce

Dánský konstruktér Peter Madsen se při natáčení nového dokumentárního pořadu přiznal k vraždě švédské novinářky Kim Wallové. Informoval o tom dnes dánský list Berlingske Tidende. Madsen byl za svůj brutální čin, spáchaný na palubě podomácku vyrobené ponorky, odsouzen v roce 2018 na doživotí, doposud ale vinu popíral.
Kim Wallová (novinářka)

Bestie z ponorky zaujala filmaře. Z vraždy švédské novinářky bude seriál

Vyšetřování vraždy švédské novinářky Kim Wallové na palubě ponorky dánského konstruktéra Petera Madsena inspirovalo televizní tvůrce k nápadu natočit o kriminálním případu ze srpna 2017 seriál. Režie se má ujmout jeden ze scénáristů dánského politicko-dramatického seriálu Vláda Tobias Lindholm, informovala agentura AFP. Natáčení seriálu The Investigation má začít v příštím roce.
Kim Wallová (novinářka)

Ponorkový vrah si na nový verdikt musí počkat, soudce zkolaboval

Kodaň - Dánský odvolací soud dnes navzdory očekávání nevynese verdikt v případu dánského konstruktéra Petera Madsena, který byl odsouzen na doživotí za brutální vraždu švédské novinářky Kim Wallové na ponorce. Jednání bylo odročeno poté, co jeden z pětice soudců během závěrečných řečí zkolaboval. Datum dalšího jednání zatím nebylo oznámeno, informoval dánský tisk.
Kim Wallová (novinářka)

Doživotí za vraždu v ponorce? Dánský vynálezce se odvolal

Kodaň - Dánský konstruktér Peter Madsen se odvolal proti doživotnímu trestu, který mu v dubnu uložil soud za loňskou brutální vraždu švédské novinářky Kim Wallové v jeho ponorce. Madsen však nezpochybnil samotný rozsudek, informovala dnes podle agentury AFP dánská prokuratura.
Kim Wallová (novinářka)

Bestie z ponorky Madsen dostal doživotí. Novinářku umučil k smrti

Kodaň - V Dánsku byl dnes k doživotnímu trestu vězení odsouzen konstruktér Peter Madsen, který byl shledán vinným, že na své ponorce loni v srpnu mučil a pak zavraždil švédskou novinářku Kim Wallovou. Madsen vraždu novinářky již dříve popřel a proti verdiktu se dnes odvolal.

Aktuálně se děje

před 3 minutami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Aktualizováno před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Kupka s Početím je novým rekordmanem českých aukčních síní

Česko má nový nejdražší vydražený obraz v dějinách země. Olejomalba Františka Kupky nazvaná Conception/Danae (Početí) se v neděli v Praze prodala za 115 milionů korun. S aukční přirážkou dosáhne finální cena částky 126,5 milionu korun.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy