popáleniny, zapálení se

Ilustrační foto

Před sídlem UNHCR se zapálil syrský Kurd, v plamenech běžel do budovy

Před ženevským sídlem Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) se dnes polil benzinem a zapálil 31letý muž. Policie švýcarským médiím a agentuře DPA sdělila, že jde o syrského Kurda žijícího v Německu. Muž byl s popáleninami hospitalizován; o motivu jeho činu není zatím nic známo.
Varšava

Před sídlem premiéra ve Varšavě se zapálil muž

Nedaleko sídla polského premiéra v centru Varšavy se dnes zapálil muž. Informují o tom polská média. Před příjezdem záchranářů ho uhasili pracovníci kanceláře předsedy vlády, byl při vědomí. Pak byl převezen do nemocnice.
Ilustrační foto

Na Benešovsku se zapálil muž, uhořel v osobním autě

Chářovice - V Chářovicích na Benešovsku uhořel v noci na dnešek muž v osobním autě. Podle policie se polil hořlavinou a zapálil. Na místo vyrazily tři jednotky hasičů s výškovou technikou, protože z prvotních informací nebylo zřejmé, zda nehoří také rodinný dům.
Nový Zéland

Čech se upálil před parlamentem na Novém Zélandu

Wellington - Na Novém Zélandu se upálil muž (60) původem z bývalého Československa. Sebevraždu spáchal minulý týden ve čtvrtek před budovou parlamentu v hlavním městě. Motiv činu se vyšetřuje, na Čecha patrně dolehly rodinné problémy.

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 22 minutami

před 48 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

včera

Papežův zákon

RECENZE: Papežův zákon o prohnilé církvi stojí i padá na velikášském akademismu

Poté, co byl u nás snímek Papežův zákon uveden v rámci nesoutěžní sekce karlovarského festivalu, se dostává i do široké distribuce. Italský film se noří do temné historie církve a skrze příběh na základě skutečných událostí reflektuje krutost lidské manipulace, společenskou rozštěpenost i individuální osudy na pozadí velkých dějin.

včera

Rusko a Ukrajina si vymění 48 vysídlených děti

Rusko a Ukrajina se dohodly na výměně 48 dětí vysídlených v důsledku ruské invaze. Ve středu to v katarské Dauhá oznámila ruská komisařka pro práva dětí Marija Lvovová-Belovová.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy