Ronny Jackson (lékař Bílého domu)

Bílý dům, Washington D.C., USA

Strmý pád Jacksona: Po nezdaru s nominaci nebude ani lékařem Bílého domu

Washington - Někdejší lékař Bílého domu Ronny Jackson, kterého americký prezident Donald Trump nominoval na ministra pro záležitosti veteránů a který následně kvůli kritice svou kandidaturu stáhl, se již na svůj původní post osobního lékaře hlavy státu nevrátí. Dnes o tom informovala televize Fox News.
Bílý dům, Washington D.C., USA

Alkoholik v Trumpově vládě? Proti lékaři Bílého domu se zvedl odpor

Washington - Americký prezident Donald Trump čelí rostoucímu tlaku od zákonodárců své vlastní Republikánské strany, aby stáhl nominaci lékaře Bílého domu Ronnyho Jacksona na ministra pro záležitosti veteránů. Odpor řady politiků souvisí s obviněními z mnoha přehmatů či přímo z porušení zákona, kterých se Jackson podle demokratů dopustil. Sám lékař popírá, že řídil v opilosti či svévolně předepisoval návykové léky, jak tvrdí demokraté.

Aktuálně se děje

před 9 minutami

před 29 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy