Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8

Samsung bude recyklovat 152 tun kovů z telefonů Galaxy Note 7

Soul - Jihokorejská firma Samsung Electronics Co Ltd hodlá recyklovat 152 tun vzácných kovů z chytrých telefonů Galaxy Note 7, které byly loni staženy z trhu kvůli problémům s bateriemi. Navzdory propadáku, kterým Galaxy Note 7 byl, se společnosti daří.
Samsung

Samsung dokončil rozsáhlé testy: Co mohlo za vznícení Galaxy Note 7?

Soul - Firma Samsung Electronics na základě testů dnes oznámila, že za případy vznícení chytrých telefonů Galaxy Note 7 stály problémy spojené s designem a výrobou baterií. Na letošním veletrhu mobilní elektroniky v Barceloně na konci února nepředvede firma nový telefon Galaxy S8.
Samsung

Zisk Samsungu prudce stoupl, navzdory potížím s Galaxy Note 7

Soul - Ačkoli na firmu Samsung Electronics těžce dolehly potíže s telefony Galaxy Note 7, jihokorejskému výrobci elektroniky stoupl provozní zisk. Ten podpořily dobré výsledky divize pro výrobu čipů. Podle některých analytiků společnost také těžila z oslabení jihokorejského wonu.
Apple představil nový iPhone 7

iPhone 6S v potížích? Apple nabízí výměnu baterií

Cupertino (USA) - Americká firma Apple nabízí bezplatnou výměnu baterií u menšího počtu telefonů iPhone 6S, které se mohou nečekaně vypnout. Potíže konkurečního Galaxy Note 7 podle agentury Reuters nepodkopalo zájem spotřebitelů v USA o koupi dalších telefonů značky Samsung.
Samsung Galaxy Note 7

Samsung rozhodl: Zastavil prodej všech telefonů Galaxy Note 7. Je extrémně nebezpečný

Soul - Jihokorejská společnost Samsung Electronics se rozhodla zastavit prodej všech chytrých telefonů Galaxy Note 7. Oznámila to dnes firma. Reagovala tak na zprávy, že problémy se vznícením baterií se objevují také u opravené verze těchto přístrojů. Samsung dnes rovněž vyzval majitele všech telefonů Galaxy Note 7, aby své přístroje vypnuli a přestali používat, dokud nejnovější zprávy o vzníceních neprošetří. V médiích se stále častěji objevují spekulace, že Samsung zcela ukončí prodej a výrobu tohoto modelu.
Samsung Galaxy Note 7

Úřady doporučily Američanům vůbec nepoužívat Galaxy Note 7

Washington - Americké úřady vydaly doporučení nepoužívat chytrý telefon Galaxy Note 7 od společnosti Samsung Electronics. Americká Komise pro bezpečnost spotřebních výrobků (CPSC) to zdůvodnila hrozbou vznícení baterie. Už předtím americký Federální úřad pro letectví (FAA) vyzval cestující, aby nezapínali a nenabíjeli svůj mobilní telefon během letu a neukládali ho do odbavených zavazadel.

Aktuálně se děje

před 1 minutou

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Andrej Babiš

Babiš kvůli migračnímu paktu zaútočil na Fialu s Rakušanem

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Americký dolar (USD), ilustrační fotografie

Proč euro zlevňuje a americký dolar zdražuje?

„V posledním roce česká koruna výrazně oslabuje vůči oběma světovým měnám, ovšem v posledním měsíci se tento vývoj začal značně lišit,“ říká analytik BHS Timur Barotov. Takže co se vlastně děje na finančních trzích?

před 7 hodinami

před 7 hodinami

V případě, že Putin vyhraje na Ukrajině, dostane se do bezprostřední blízkosti východní hranice NATO. Což Západ považuje za vojenskou hrozbu.

Hrozivý scénář pro Evropu. Analytici ISW varují, Rusové vítězstvím na Ukrajině obsadí pohraničí NATO

Lidé, kteří nerozumí, proč je nutné, aby Ukrajina v boji s ruským agresorem zvítězila, si musí uvědomit, co se stane, pokud se Rusku podaří prolomit všechny linie v napadené zemi? Pokud by tedy Rusko dosáhlo v tomto střetu vítězství, Evropu by mohla čekat temná perspektiva. Potenciálně by to mohlo otevřít dveře pro další konflikty ve všech zemích na východní hranici NATO, včetně Slovenské republiky. Ukrajině vážně chybí zbraně a munice, a proto je nezbytná podpora ze strany Spojených států. Nicméně dodávky pomoci z Washingtonu nyní čelí vážným problémům.

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis truchlí. Zemřela mu žena Samantha ve věku 53 let

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy