skupina ABBA

Skupina ABBA

ABBA se dala opět dohromady. Vydala dvě písně, chystá desku hologramovou tour

Švédská popová skupina ABBA se bezmála 40 let po rozpadu dala opět dohromady a vydává nové album. Hudebníci to dnes oznámili v online přenosu, podle kterého příští rok v Londýně chystají i digitální koncerty. "Nahráli jsme nové album," uvedli 76letý Björn Ulvaeus a 74letý Benny Andersson, představitelé mužské poloviny legendární čtveřice.
muzikál Mamma Mia! (MdB)

RECENZE: Světoznámý muzikál Mamma Mia! dorazil do Brna: Kdo umí, ten umí…

RECENZE - Světový muzikál, vytvořený ze známých písní skupiny ABBA, který vidělo v 440 městech vice než 60 milionů diváků, si našel cestu i na Hudební scénu Městského divadla v Brně. Poprvé u nás zaznělo toto dílo oblíbené všemi generacemi, v pražském Kongresovém centru na Vánoce v roce 2014. Poprvé v Brně zněla MAMMA MIA minulý týden, na Hudební scéně Městského divadla.
Theresa Mayová

Mayová zahájila projev rozšafně, hrála ABBA. Reakce jsou rozporuplné +VIDEO

Britská premiérka Theresa Mayová neměla vzhledem k dnešnímu projevu na sjezdu Konzervativní strany vůbec lehkou úlohu, k řečnickému pultíku přesto dotančila se širokým úsměvem na tváři. Při nástupu na pódium si nechala zahrát píseň Dancing Queen kapely ABBA a předvedla svůj robotický tanec, který se stal hitem internetu během její návštěvy v Africe. Sebeironicky také komentovala problémy při loňské stranické konferenci.
Hudba, ilustrační foto

ABBA nahrála dvě nové písně, živé koncerty nechystá

Stockholm - Legendární švédská popová skupina ABBA nahrála poprvé od 80. let dvě nové písně. Vystoupit spolu znovu živě na koncertním pódiu ale čtveřice nehodlá, informovala s odvoláním na jejich mluvčí agentura AP. Premiéra jedné ze dvou písní, která nese název I Still Have Faith in You, je plánována na prosinec.
Ilustrační foto

Legendární ABBA je zpět, slavná čtyřka znovu vystoupila společně

Stockholm - Členové jedné z neúspěšnějších kapel v historii populární hudby s hity, které se hrají dodnes, se po dlouhých sedmi letech znovu sešli v kompletním složení. Čtveřice muzikantů se naposledy sešla při příležitosti premiéry filmu inspirovaného jejich písní.

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 52 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

včera

EU a NATO tlačí na Řecko a Španělsko: Dejte Ukrajině své Patrioty

Řecko a Španělsko jsou pod stále větším tlakem spojenců z Evropské unie a Severoatlantické aliance (NATO), aby dodaly Ukrajině více systémů protivzdušné obrany. Uvedl to server Financial Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy