slavnostní křest

Křest nové knihy Markéty Hrubešové (foto: MF, a.s. a La Casa Argentina)

Markéta Hrubešová pokřtila svoji knihu rajčatovým džusem

Praha – Markéta Hrubešová není pouze herečka, ale také vášnivá kuchařka a autorka knih o vaření a jídle. Nyní vydává novou knihu, která je věnovaná nejmladším členům rodiny. Odkud se vzaly plodiny, se kterými se běžně setkáváme na talíři? Na otázky dětem odpoví Pan Brambora a jeho kamarádi.
Kamila Nývltová pokřtila nový videoklip (foto: Petr Marek)

Kamila Nývltová pokřtila nový videoklip v muzeu voskových figurín

Praha – Zpěvačka Kamila Nývltová pokřtila minulý týden nový videoklip k písni Příběh. Teplota v Praze přesáhla třicet stupňů, návštěvníci se tedy mohli lehce ztotožnit s atmosférou klipu, který se natáčel ve žhavém Egyptě. Široké veřejnosti se nový klip představil v neděli na TV Óčko.
Peter Freestone, spoluautor dvou knih o Freddie Mercurym, přidal tentokrát unikátní kousek

OBRAZEM: Historicky první Královská kuchařka Freddieho Mercuryho na pultech

Praha - Britové si budou muset počkat, to pravil autor, někdejší osobní asistent světoznámého člena skupiny Queen Freddieho Mercuryho, jedenašedesátiletý Peter Freestone při křtu této knihy v pražském knihkupectví NeoLuxor. Tento muž, který strávil s "králem rocku" dvanáct let a po třetinu tohoto času dbal o jeho kuchyni, sepsal na 100 receptů jídel, která Freddie konzumoval. Přidal i několik historek z jeho bohatého života a doplnil publikaci fotografiemi ze svého archivu, z nichž některé byly zveřejněny vůbec poprvé.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy