Stanislav Štech

Stanislav Štech

Situace ve školství se vyostřuje: Odbory vyhlásily stávkovou pohotovost

Praha - Ministr školství Stanislav Štech (za ČSSD) se chce kvůli dnes vyhlášené stávkové pohotovosti setkat s odboráři, jakmile to dovolí jeho zdraví. Odboráři trvají na zvýšení platů učitelů o 15 procent a platů nepedagogických pracovníků o deset procent, a to od listopadu. Dohromady požadují 13 miliard korun navíc.
Stanislav Štech

Ministr školství Štech musí na operaci

Praha - Ministr školství Stanislav Štech (za ČSSD) musí na plánovaný lékařský zákrok, od 10 září bude proto mimo úřad. Resort bude od příštího týdne řídit státní tajemník Jindřich Fryč, ministra na zasedání vlády a při vyjednávání o rozpočtu zastoupí náměstci.
ministerstvo školství

Neinvestiční dotace pro sport mají zpoždění, peníze budou během prázdnin

Praha - Sportovní organizace dosud letos dostaly na neinvestičních dotacích zhruba 1,4 miliardy korun, zbývající přibližně tři miliardy by měly obdržet během července a srpna. Po dnešní schůzce s ministrem školství Stanislavem Štechem (za ČSSD) a představiteli sportovních svazů to řekl novinářům premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Kvůli hladšímu rozdělování financí by měla vzniknout expertní skupina, která by do roku 2018 upravila současná pravidla.
Stanislav Štech

Štech usadil hnutí ANO: Sportovní svazy není důvod halasně zachraňovat

Podbořany (Lounsko) - Ministr školství Stanislav Štech (ČSSD) dnes reagoval na iniciativu hejtmanů za ANO, kteří hodlají poskytnout sportovním klubům a oddílům bezúročnou půjčku k překonání obtíží kvůli pozastavení dotačních programů. Řekl, že sportovní svazy a kluby není důvod zachraňovat.
Demonstrace

Ministryně školství Valachová skončila, Zeman jmenoval Štecha

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes jmenoval novým ministrem školství Stanislava Štecha (za ČSSD). Ten dosud působil jako náměstek resortu, takže se nebude muset s jeho chodem dlouho seznamovat, což Hrad uvítal. Štech ve funkci vystřídal Kateřinu Valachovou (ČSSD).

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy