střelba v Sutherland Springs (Texas USA 5.11.2017)

střelba v Sutherland Springs (Texas, USA 5.11.2017)

Krveprolití v kostele v Texasu: Vypadalo hůř než válečná zóna. Teď si budu brát zbraň i na mši, říká místní senior

Houston/Sutherland Springs - „Vypadalo to tam hůř než ve válečné zóně. Byl jsem ve válce, ale nic takového jsem tam neviděl. Bylo to strašlivé," Popisuje Tim Montgomery, který dorazil do baptistického kostele ve městě Sutherland Springs zhruba 15 minut poté, co utichla střelba. Hledal svou manželku Ann, které se podařilo vyváznout bez zranění, píše server Daily Beast.
střelba v Sutherland Springs (Texas, USA 5.11.2017)

O zbraně tady nejde. Texaský střelec byl nemocný, má Trump jasno

Sutherland Springs (Texas, USA) - Nedělní střelba v baptistickém kostele ve městě Sutherland Springs, která si vyžádala 26 mrtvých a dalších asi 20 osob bylo zraněno. měl mít na svědomí pachatel, který dříve sloužil u amerického letectva. O tragédii, kterou americké úřady označily za nejhorší svého druhu v novodobých dějinách Texasu, má prezident Donald Trump jasno, Podle něj není třeba zpřísnit zákon o držení zbraní, střelec byl podle něj mentálně nemocný.
střelba v Sutherland Springs (Texas, USA 5.11.2017)

Kostel v Texasu vystřílel příslušník letectva USA. Jeho smrt provázejí nejasnosti

Sutherland Springs (Texas, USA) - Nedělní střelba v baptistickém kostele ve městě Sutherland Springs si vyžádala 26 mrtvých a dalších asi 20 osob bylo zraněno. S odkazem na sdělení texaského guvernéra Grega Abbotta a příslušníky bezpečnostních složek o tom dnes informovala agentura AP. Pachatelem byl někdejší příslušník letectva USA.

Aktuálně se děje

před 34 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Víkendové počasí: Konec zimy a návrat jara. Meteorologové slibují příjemné teploty

Česko má před sebou ještě jednu mrazivou noc, již v pátek ale teploty překročí 10 stupňů. Oteplení pak bude pokračovat i o nadcházejícím víkendu a během příštího týdne. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) avizuje, že bude až 25 °C. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy