Světlana Witowská (moderátorka)

Markéta Pekarová Adamová

Nevidím důvod, proč přidat jen důchodcům, míní ekonomka. Vláda uplácí voliče, reaguje Adamová

Avizovaný jednorázový příspěvek ve výši šesti tisíc korun pro penzisty je podle ministryně financí Aleny Schillerové (ANO) reakcí na jejich spotřební koš, kdy rostou jejich životní náklady, a pak také na skutečnost, že si nemohou přivydělat. Předsedkyně opoziční TOP 09 Markéta Pekarová Adamová je ale přesvědčená, že za ním stojí snaha "koupit" si voliče před podzimními krajskými a senátními volbami. Nesouhlas s bonusem vyjádřila také hlavní ekonomka Raiffeisen Bank Helena Horská.
Česká televize

Moderátorka Witowská končí v Událostech. Co se stalo a kdo ji nahradí?

Redaktorka Světlana Witowská (47) skončí s moderováním pořadů Události a Události, komentáře v České televizi v průběhu léta. Nikdo nový zatím nepřijde, při moderování obou pořadů se budou střídat současní členové moderátorského týmu - tedy Daniela Písařovicová, Marcela Augustová, Michal Kubal, Martin Řezníček a Jakub Železný.
Vojtěch Filip

Drsná debata v ČT: Vytočený Filip seřval moderátorku Witowskou

V pondělím pořadu České televize Události, komentáře bylo opět dusno. Kvůli Huawei a Číně se střetli poslanec Pirátů Jan Lipavský a předseda KSČM Vojtěch Filip. Právě on ve studiu okřikoval moderátorku, která ho podle jeho tvrzení nenechala domluvit a říct svůj názor,
Zárubová, Světlana

Moderátorka Witowská získala významnou cenu, politiky "griluje" s elegancí

Havlíčkův Brod - Novinářskou cenu Karla Havlíčka Borovského za rok 2017 získala Světlana Witowská z České televize. Snad lidi pochopili, že je veřejnoprávní televize potřebná, řekla Witowská, když dnes v Havlíčkově Brodě ocenění převzala. Odborná porota vedená Martinou Riebauerovou ocenila její umění vést rozhovor s nadhledem, důsledností a elegancí. Witowská vztáhla ocenění na celou redakci pořadu Interview ČT24.
Prezidentský duel 2018 v Rudolfínu

Duel Zeman-Drahoš na ČT převálcoval konkurenční pořady

Praha - Prezidentskou debatu Jiřího Drahoše a Miloše Zemana v České televizi sledovalo v souhrnu 2,7 milionu diváků starších 15 let. Pustila si ji více než polovina lidí, kteří měli v tu dobu zapnutou televizi. Podstatně méně diváků sledovalo "duely", ve kterých Zeman vystoupil sám.
Jiří Drahoš a Miloš Zeman

Rozladěný Zeman a agresivní Drahoš, komentují média prezidentský duel

Praha - Dnes začíná 2. kolo prezidentských voleb, v kterém se utkají Miloš Zeman a Jiří Drahoš. Média komentují včerejší televizní duel kandidátů. Některá míní, že bývalá předseda Akademie věd ČR současnou hlavu státu porazil. V centru pozornosti je ovšem moderátrka České televize Světlana Witowská.

Aktuálně se děje

před 4 minutami

Vlivná Kim Jo-čong, sestra diktátora na archivních snímcích.

Sestra vůdce KLDR hrozí: Vybudujeme ohromnou vojenskou sílu

Severní Korea hodlá pokračovat v budování "ohromující a nejsilnější vojenské síly" na ochranu své suverenity a míru v regionu, prohlásila Kim Jo-džong, která je vlivná sestra severokorejského vůdce Kim Čong-una, jak informoval ve středu server The Korea Times s odkazem na tamní tiskovou agenturu KCNA.

před 17 minutami

před 55 minutami

Robert Fico

Fico definitivně zatočil s RTVS. Stanice se přejmenuje a bude povinně vysílat hymnu

Vláda slovenského premiéra Roberta Fica (Smer-SD) ve středu schválila kritizované změny fungování veřejnoprávních médií. Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) se má změnit na Slovenskou televizi a Rozhlas (STVR), jejíhož ředitele bude volit devítičlenná rada se čtyřmi nominanty ministerstva kultury. Slovenská vláda dnes schválila příslušný návrh zákona, uvedla agentura TASR.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Speed Marathon 2024: Policie eviduje tisíce přestupků, rozdala pokuty za miliony

Během pátečního celostátního bezpečnostního opatření dopravní policie zaznamenala celkem 2166 dopravních přestupků. Nejčastějším prohřeškem bylo překročení nejvyšší povolené rychlosti, což tvořilo téměř tři čtvrtiny všech dokumentovaných přestupků. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy