Thomas Markle (otec Meghan)

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové

Otec nevěsty na svatbu nepřišel. Novomanželům popřál lásku a štěstí

Sacramento (USA)/Windsor (Británie) - Otec americké herečky Meghan Markleové, který se dnešního svatebního obřadu ve Windsoru nezúčastnil, popřál novomanželům, ať je provází láska a štěstí. Informoval o tom bulvární server TMZ. Třiasedmdesátiletý Thomas Markle do Británie nedorazil ze zdravotních důvodů, v týdnu podstoupil operaci srdce. Kolem jeho účasti panovaly několik dní pochybnosti, chvíli to dokonce vypadalo, že dorazí.
Princ Charles

Královský palác utnul spekulace: Nevěstu Meghan povede k oltáři princ Charles

Londýn - Američanku Meghan Markleovou, která se v sobotu provdá za britského prince Harryho, přivede k oltáři ženichův otec princ Charles. Oznámil to dnes Kensingtonský palác. Charles tak zaskočí za otce nevěsty Thomase Marklea. Nevěsta ve čtvrtek oznámila, že její otec na svatbu kvůli zdravotním problémům nepřijede.
Lidé

Kdo povede Meghan k oltáři? Její otec nedorazí, čelí skandálu s fotkami

Washington - Otec americké herečky Meghan Markleové, která si bude v sobotu brát britského prince Harryho, v úterý oznámil, že svou dceru k oltáři přece jen nepovede, protože dnes se podrobí operaci srdce. Thomas Markle to řekl americkému bulvárnímu serveru TMZ jen několik hodin poté, co tvrdil, že chce na obřad dorazit a svou otcovskou povinnost splnit.

Aktuálně se děje

před 57 minutami

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Aktualizováno před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Americké jednotky v Iráku a Sýrii se staly terčem několika útoků

Americké jednotky v Iráku a Sýrii byly za méně než 24 hodin vystaveny dvěma samostatným útokům, uvedly v pondělí irácké bezpečnostní zdroje a představitelé USA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy