Petr Weiss (sexuolog)

Sexuolog Petr Weiss

Sexuolog Weiss stane před soudem znovu 29. května

Pelhřimov - Okresní soud v Pelhřimově bude 29. května znovu projednávat případ dopravní nehody známého sexuologa Petra Weisse, při které zemřeli v roce 2016 dva lidé. Původní podmíněný rozsudek zrušil v březnu odvolací soud v Táboře. Doplnění dokazování nenařídil, jde jen o listinné důkazy předložené u odvolacího soudu, věc se týká spíše nemajetkové újmy, řekl ČTK pelhřimovský soudce Jiří Zach.
Petr Weiss

Sexuolog Weiss dostal za nehodu s dvěma úmrtími podmínku

Pelhřimov - Sexuolog Petr Weiss souzený za nehodu, při níž zemřeli dva lidé a další člověk byl těžce zraněn, dostal podmíněný trest na dva roky a šest měsíců s odkladem na tři roky. Auto nesmí řídit dva roky. Nepravomocný verdikt dnes vynesl Okresní soud v Pelhřimově.
Petr Weiss

Sexuolog Weiss byl obžalován z tragické nehody

Pelhřimov - Sexuolog Petr Weiss čelí žalobě kvůli jeho loňské dopravní nehodě, dnes ji podal pelhřimovský státní zástupce. Lékaři hrozí až šest let vězení. Hlavní líčení by mohlo být nařízeno pravděpodobně v září.
Sexuolog Petr Weiss

Sexuolog Weiss poprvé promluvil o tragické autonehodě

Pelhřimov - V září se na Pelhřimovsku odehrála tragická autonehoda, při které zemřeli dva lidé. Jedním z účastníků byl známý sexuolog Petr Weiss. Jeho auto z neznámých důvodů vjelo do protisměru, kde se čelně srazilo s jiným vozidlem. Weiss se nyní k tragické události vyjádřil.
Petr Weiss

Sexuolog Weiss se po nehodě údajně zhroutil

Pelhřimov - Tragická nehoda na Pelhřimovsku změnila během vteřiny život rodině Šimpachových i sexuologovi Petru Weissovi. Zatímco pozůstalí stále čekají na jeho reakci a mají pro něj i vzkaz, on se podle informací televize Prima zhroutil.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy