Marek Ztracený

Marek Ztracený

Český slavík 2022. Dnes večer budou známé výsledky, obhajují Ztracený a Farna

V pražském Foru Karlín dnes vyhlásí výsledky ankety populární hudby Český slavík. V přímém přenosu TV Nova ceny vítězům předají Jiřina Bohdalová, Karel Roden nebo Ester Ledecká. Šedesátiletou historii ankety připomenou Karel Vágner, Michael Kocáb nebo Peter Nagy. Úvodní písničku večera složil Ondřej Gregor Brzobohatý.
Lucie Bílá

Lucie Bílá vydává nové album, podílel se na něm Marek Ztracený

Zpěvačka Lucie Bílá vydává osobně laděné album s názvem Ta o mně a cítí se jako "krásný a barevný podzim". Nahrávku provází klip k písni Mám ráda život, která ukazuje, že v jejím životě v současné době hraje velkou roli dobrá nálada a pohoda. Některé nové písně představí 10. prosince v pražské O2 areně na vystoupení, které bude předcházet vánočnímu turné.
Miloš Zeman

Češi považují Zemana a Soukupa za největší průser

Zpěvákem roku se v anketě Žebřík stal Marek Ztracený. Filmem roku je Dukla 61, dvoudílný televizní film režiséra Davida Ondříčka o neštěstí v dole Dukla v Havířově v červenci 1961. V kategorii Album roku zvítězil Tomáš Klus s nahrávkou Spolu.
Jiří Macháček a MIG 21

Na festivalu Okoř vystoupí již po osmé Mig 21

Okoř – Přípravy na srpnový hudební festival Okoř jsou v plném proudu a k ohlášeným účastníkům přibývají další jména. Na vystoupení se těší populární kapela Mig 21, která zde vystoupí již po osmé.
Marie Doležalová a Marta Jandová s maskotem sbírky Pomozte dětem

Marie Doležalová a Jolana Voldánová budou koledovat pro Kuře

Praha – S Velikonocemi již tradičně vyvrcholí sbírková akce Pomozte dětem. Letošní ročník bude opět vysílat v přímém přenosu Česká televize a v průběhu večera můžete potřebným pomoci i vy. Patronkou projektu je herečka Marie Doležalová, která bude večer moderovat ve dvojici s Jolanou Voldánovou. Mezi účinkujícími se opět objeví mnoho známých herců a hudebníků, kteří se vzdali honorářů ve prospěch sbírky.
Festival Okoř 2015 (foto: Lukáš Běhounek)

Letošní Festival Okoř bude ve znamení čísla devatenáct

Okoř – Letošní ročník oblíbeného Festivalu Okoř bude ve znamení čísla devatenáct. Nejenže se letos koná devatenáctý ročník, festival bude zahájen symbolicky 19. srpna. V malebném areálu pod hradem Okoř vystoupí Mig 21, Miro Žbirka, Václav Neckář nebo No Name. Vstupenky jsou v prodeji už od soboty.

Aktuálně se děje

před 41 minutami

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

V Letech se otevřel Památník holokaustu Romů a Sintů na místě bývalého tábora

V Letech na Písecku se v úterý otevřel Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách. Nachází se na místě koncentračního tábora pro Romy, který za protektorátu během druhé světové války nechali vybudovat nacisté. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy