Aston Martin

Daniel Craig

James Bond se dal na ekologii: V novém filmu bude jezdit elektromobilem Aston Martin

I když postava agenta britské tajné služby Jamese Bonda nikdy nebyla vzorem šetrnosti k přírodě, v novém filmu bude jezdit v elektromobilu. Tvůrci jej posadí do jeho prověřené značky Aston Martin, tentokrát však bude za volantem elektřinou poháněného modelu Rapide E. Podle listu The Sun je za tím snaha přizpůsobit nepřemožitelného špiona trendu ekologické odpovědnosti.
Ilustrační foto

Aston Martin vtrhl na burzu. Panují obavy, automobilka už sedmkrát zbankrotovala

Britská automobilka Aston Martin stanovila cenu pro primární nabídku akcií na 19 liber za akcii, zhruba uprostřed plánovaného cenového rozpětí. To ohodnocuje celou společnost na 4,33 miliardy liber. Vstup automobilky na burzu je po desítkách let první primární nabídkou akcií britského výrobce aut, uvedla agentura Reuters.
Ilustrační foto

Aston Martin míří na burzu. "Bondova automobilka" počítá s astronomickým ohodnocením

Londýn - Britský výrobce luxusních automobilů Aston Martin, který se počátkem října chystá vstoupit na burzu, doufá, že mu primární nabídka akcií (IPO) vynese ohodnocení 5,07 miliardy liber (145,2 miliardy Kč). Vyplývá to z dnešní zprávy firmy. Po desítkách let to bude první primární nabídka akcií britského výrobce aut, uvedla agentura Reuters.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy