banka Barclays

Michel Barnier

Bude brexit s dohodou? V Bruselu se konala zásadní schůzka

Vyjednavači Evropské unie a Británie v příštích dnech urychlí tempo rozhovorů směřujících k možné brexitové dohodě. Podle Evropské komise se na tom dnes shodl šéf unijního jednacího týmu Michel Barnier a britský ministr Stephen Barclay. Podle informací ČTK následně na schůzce s Barnierem souhlasili se zahájením intenzivního vyjednávání zástupci všech 27 členských zemí.
Ilustrační fotografie

Šéf britské banky chtěl odhalit autora kritického dopisu, zaplatí pokutu

Londýn - Britští finanční regulátoři a banka Barclays vyměřili generálnímu řediteli banky pokutu za to, že se snažil odhalit autora dopisu, který ho kritizoval. Jes Staley musí zaplatit 1,1 milionu liber (31,8 milionu Kč). Je to vůbec poprvé, co regulátoři stanovili podobnou pokutu úřadujícímu řediteli velké banky v Británii, uvedla dnes agentura Reuters.

Aktuálně se děje

před 35 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Feri míří na tři roky do vězení, rozhodl odvolací soud

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy