Gerard Batten

Gerard Batten na demonstraci

UKIP se radikalizuje. Chce být populistický, vyhlásil válku politické korektnosti

Londýn - Strana nezávislosti Spojeného království (UKIP), která byla jednou z hnacích sil kampaně za odchod Británie z Evropské unie, se chce stát "radikální, populistickou stranou" bojující proti "politické korektnosti". Politické uskupení, které v poslední době bojovalo s klesající podporou voličů, to dnes uvedlo v "prozatímním manifestu" zveřejněném u příležitosti sjezdu v Birminghamu. UKIP chce rovněž dosáhnout "čistého odchodu" své země z Evropské unie.
Gerard Batten na demonstraci

Rozhádaný UKIP má nového předsedu, po Farageovi už pátého

Londýn - Novým šéfem britské protievropské Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP) byl v sobotu potvrzen europoslanec Gerard Batten, který stranu prozatímně vedl od února. Tehdy byl z jejího čela kvůli rasistickým výrokům své milenky odvolán Henry Bolton.
Gerard Batten na demonstraci

Putin je bandita a gangster, prohlásil europoslanec

Brusel - Ruský prezident Vladimir Putin je bandita a vede gangsterský stát. To prohlásil při debatách o ruském informačním vlivu v Evropském parlamentu britský europoslanec a spolupracovník Nigela Farage Gerard Batten. Informaci přinesl server deníku Fakty.
Gerard Batten

Ilegální voliči v britském referendu? Britský europoslanec Batten z UKIP pro EZ odhalil více

Londýn - Velká Británie se před více než týdnem v referendu rozhodla opustit Evropskou unii. Brexit se ale řadě Britů nelíbí a sepisují petici se žádostí o nové referendum, kterou podepsaly miliony britských občanů. Gerard Batten, britský europoslanec ze Strany nezávislosti Spojeného Království (UKIP) ale server EuroZprávy.cz upozornil, že taková petice nemá šanci na úspěch.

Aktuálně se děje

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Finsko: Moskva je nyní nepřítel č. 1 a proto roste vysoký plot na hranici

Finští pohraničníci vybaveni i běžkami monitorují východní hranici země, která představuje nejnovější a nejdelší hranici NATO s hlavním protivníkem Aliance, s Ruskem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy