Bohemia Motion Pictures

Kino, ilustrační foto

Na co jít do kina? Ava, Vzpomínky na Itálii, oddechovka Palm Springs a Počátek

Žádné hollywoodské trháky teď v kinech nejsou, ale přesto se v nich promítá několik zajímavých snímků, které stojí za vidění. Klasický měsíční plán nemá v současné době smysl předkládat, protože nikdo pořádně neví, co bude. Ale v nejbližších čtrnácti dnech by se snad už nic měnit nemělo. Takže pokud míříte do kina, máme několik tipů.
Kino, ilustrační foto

Lednové premiéry: vynikající Na nože, trojka Mizerů, a trochu jiný Hitler

V prvním měsíci roku 2020 dorazí do kin výborná krimikomedie Na nože, pokračování Mizerů, Robert Downey jr. jako doktor, který umí mluvit se zvířaty, Hitler jako imaginární kamarád chlapce nebo Gentlemani od Guye Ritchieho. Star Wars a Ledové království však v kinech vydrží minimálně do druhé poloviny ledna.
Čtyři hlavní hrdinové + jejich pátý společník, který je tak nějak do počtu.

Jumanji a Ledové království II drtí kina, Vlastníci se drží těsně za Špindlem 2

Jumanji: Další level drží i druhý týden prvenství v českých kinech, v nichž už čtyři týdny po sobě řádí Ledové království II. Fantasticky si vede i Joker, který však vypadnul z top 10, ale po jedenácti týdnech jej vidělo půl miliónu diváků, což je na eRkový snímek v tuzemsku vynikající. Z českých snímků se dlouhodobě daří Poslední aristokratce.
film

RECENZE: Špindl 2 je sterilní komedie, která je vtipná pouze svou trapností

Zima na horách, sjezdovky a trocha toho alkoholu, to jsou zdánlivě ideální přísady na pořádnou porci vtipných situací. Takže komedie, která z nich čerpá, musí přece být zábavná a okořeněná krásnými panorámaty. Tak na to u Špindlu 2 zapomeňte, protože najít něco pozitivního na takto hloupém filmu, je jako hledat náušnici v pytlíku od vysavače.

Aktuálně se děje

před 29 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Finsko: Moskva je nyní nepřítel č. 1 a proto roste vysoký plot na hranici

Finští pohraničníci vybaveni i běžkami monitorují východní hranici země, která představuje nejnovější a nejdelší hranici NATO s hlavním protivníkem Aliance, s Ruskem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy