Bohemian Rhapsody

filmové ceny oscar

Kdo získá Oscara? Byly oznámeny nominace, nejvíc šancí mají dva filmy

Nejvíce nominací na ceny americké filmové akademie Oscar za rok 2018 získalo mexické drama Roma a historický snímek Favoritka, oba mají po 10 nominacích, mimo jiné v kategoriích nejlepší film, režisér, herečka v hlavní i vedlejší roli. Bylo to dnes oznámeno v Los Angeles. Jen o dvě nominace méně získalo romantické drama Zrodila se hvězda se zpěvačkou Lady Gaga. Cenu pro nejlepšího režiséra může získat i Polák Pawel Pawlikowski, jehož drama Studená válka je nominováno i v kategorii kamera a nejlepší neanglicky mluvený film.
Rami Malek jako Freddie Mercury

Skupina Queen se vrátí do Wembley, film bude mít premiéru v místě legendárního koncertu

Londýn - Nový životopisný film Bohemian Rhapsody o britské rockové skupině Queen a jejím legendárním zpěvákovi Freddiem Mercurym bude mít 23. října světovou premiéru v londýnském komplexu, jehož součástí je stadion Wembley, kde kapela hrála v roce 1985 v rámci obřího koncertu Live Aid. Její pravděpodobně nejznámější živé vystoupení tehdy v místě sledovalo 72.000 diváků, napsal časopis The Hollywood Reporter.
Rami Malek jako Freddie Mercury

Film o kapele Queen? Po letech míří konečně do kin

Životopisný film o slavném zpěvákovi kapely Queen bude bojovat o letošní nominaci na Oscara. Představitelem Freddieho Mercuryho je nepříliš známý herec egyptského původu Rami Malek, který se proslavil v seriálu Mr. Robot. Snímek Bohemian Rhapsody půjde do kin letos v listopadu.

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Finsko: Moskva je nyní nepřítel č. 1 a proto roste vysoký plot na hranici

Finští pohraničníci vybaveni i běžkami monitorují východní hranici země, která představuje nejnovější a nejdelší hranici NATO s hlavním protivníkem Aliance, s Ruskem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy