Disney+

Logo nové streamovací služby Disney+

Disney předstihl v počtu předplatitelů streamovacích služeb Netflix

Mediální a filmová společnost Walt Disney předstihla v počtu předplatitelů streamovacích služeb internetovou televizi Netflix. S odvoláním na údaje obou amerických podniků o tom informovala agentura Reuters. Disney ve středu oznámila, že začátkem července měla u svých streamovacích služeb 221,1 milionu předplatitelů. Netflix už dříve uvedl, že měl na konci června 220,7 milionu předplatitelů.
Logo nové streamovací služby Disney+

Streamovací služba Disney+ v Česku startuje 14. června

Streamovací služba Disney+ bude dostupná pro české uživatele od 14. června. Cena měsíčního předplatného bude 199 Kč, za rok pak uživatelé zaplatí 1990 Kč. Předplatitelé budou mít mimo jiné přístup k exkluzivnímu obsahu z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star. Firma to dnes oznámila v tiskové zprávě.
Logo nové streamovací služby Disney+

Do Česka míří streamovací služba Disney+

V Česku zahájí v létě provoz filmová streamovací služba Disney+. Divákům nabídne snímky z produkce studií Disney, Pixar či dokumenty kanálu National Geographic. Spuštění služby v Česku a několika dalších evropských zemích dnes v tiskové zprávě potvrdila společnost The Walt Disney Company. V Česku už působí několik podobných služeb, mimo jiné Netflix, HBO GO nebo české Voyo.
Ilustrační foto

Star Wars: Další část sci-fi ságy uvidí diváci za tři roky. Bude i nový Indiana Jones

Další část sci-fi ságy Hvězdné války (Star Wars) natočí režisérka Patty Jenkinsová a diváci jej uvidí na konci roku 2023. Oznámila to filmová a mediální společnost Walt Disney, informovaly dnes světové agentury. Na streamovací službě Disney+ se objeví v příštích letech hned několik dalších seriálů ze světa Hvězdných válek či komiksového světa Marvelu.
Ekonomická krize, ilustrační foto

Koronavirová krize drtí společnost Walt Disney, má o 90 procent nižší zisk

Americké mediální a filmové společnosti Walt Disney za druhé finanční čtvrtletí klesl zisk meziročně o 90 procent na 460 milionů dolarů (11,5 miliardy Kč). Firma uvedla, že byla nucena uzavřít své zábavní parky a přerušit filmovou produkci. Tržby přesto díky televizním a streamingovým službám zvýšila o 21 procent na 18 miliard dolarů. Pozastavila nicméně výplatu dividend.
Ilustrační foto

Služba Disney+ za dva měsíce téměř zdvojnásobila počet klientů

Streamovací služba Disney+ má zhruba pět měsíců od zahájení provozu po celém světě už 50 milionů předplatitelů. To je skoro dvojnásobek proti počtu ze začátku února, uvedla firma. Analytici ale upozorňují, že k rychlému růstu patrně přispívá krize kolem koronaviru, kdy je spousta lidí nucena zůstat doma a má na sledování filmů více času.
Ilustrační foto

Disney+ startuje v EU, kvůli koronaviru ale v nižší kvalitě

Americká mediální a filmová společnost Walt Disney dnes v Británii, Irsku, Německu, Itálii, Španělsku, Rakousku a Švýcarsku spustila novou streamovací televizní službu Disney+. Kvůli pandemii způsobené koronavirem, která způsobila vysoké zatížení internetu, ale o dva týdny posunula start služby ve Francii. Zpočátku budou také její služby v Evropě k dispozici v horší kvalitě.
Logo nové streamovací služby Disney+

Disney+ se zpozdí. Do Česka dorazí streamovací služba nejdříve koncem roku

The Walt Disney Company se streamovací službou Disney+ je zřejmě největším konkurentem hegemona Netflix, protože za tři měsíce od spuštění získala 28,6 miliónu platících zákazníků. Disney+ těží především z rozsáhlé knihovny od věhlasných studií Fox, Pixar, Marvel, Lucasfilm či National Geographic.
Logo nové streamovací služby Disney+

Nový konkurent Netflixu? Disney+ toho nabídne víc a bude levnější

Streamovací služba Disney bude mít svůj debut někdy v roce 2019 a nyní má nové jméno Disney+. Výkonný ředitel společnosti Bob Iger odhalil, že chystaná platforma bude domovem nového obsahu Star Wars a Marvel (samozřejmě spoustu jiného). Jelikož je největším konkurentem Netflixu snaží se od něj oddělit jednou zásadní věcí, kterou, to se dočtete v článku.

Aktuálně se děje

před 40 minutami

před 40 minutami

před 56 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

včera

včera

Kreml tvrdí, že obsadil další obec. Kyjev mlčí, ruské armádě se ale postup upřít nedá

Ruská armáda tvrdí, že její jednotky převzaly plnou kontrolu nad obcí Novomychajlivka v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny. Podle ruského ministerstva obrany si tak ruské jednotky zlepšily taktickou situaci podél frontové linie. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy