Marie Doležalová

Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete (foto: Viktor Kronbauer)

Sváteční komedie Večer tříkrálový otevře druhou Letní scénu v Praze

Praha - Letní shakespearovské slavnosti jsou v plném proudu a letošní novinku Hamlet příští týden vystřídá komedie Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete. Po úspěšné loňské premiéře se inscenace vrací opět s atraktivním hereckým obsazením s Marií Doležalovou, Tomášem Měcháčkem, Nelou Boudovou a dalšími.
Jan Tříska jako Král Lear (foto: Pavel Mára)

Pocta Shakespearovi s Janem Třískou se pro velký zájem diváků vrací i letos

Praha – Inscenace Pocta Shakespearovi měla být pouze jednorázovou záležitostí Letních shakespearovských slavností v rámci loňského výročí slavného dramatika. Setkala se však s mimořádným ohlasem u diváků i kritiky, organizátoři se ji proto rozhodli uvést i letos, a to hned šestkrát opět s Janem Třískou a Martinem Hilským.
Marie Doležalová a Marta Jandová s maskotem sbírky Pomozte dětem

Sbírka Pomozte dětem vybrala téměř deset milionů korun

Praha – Devatenáctý ročník sbírkové akce pomozte dětem odstartoval benefiční večer, který moderovala patronka sbírky, herečka Marie Doležalová. Během přímého přenosu večera se podařilo vybrat na jeden a půl milionu korun pouze přes dárcovské SMS. Celkový výtěžek se pak vyšplhal téměř na deset milionů korun.
Marie Doležalová a Marta Jandová s maskotem sbírky Pomozte dětem

Marie Doležalová a Jolana Voldánová budou koledovat pro Kuře

Praha – S Velikonocemi již tradičně vyvrcholí sbírková akce Pomozte dětem. Letošní ročník bude opět vysílat v přímém přenosu Česká televize a v průběhu večera můžete potřebným pomoci i vy. Patronkou projektu je herečka Marie Doležalová, která bude večer moderovat ve dvojici s Jolanou Voldánovou. Mezi účinkujícími se opět objeví mnoho známých herců a hudebníků, kteří se vzdali honorářů ve prospěch sbírky.
Marie Doležalová

Přijďte si dát Kafe a cigárko s herečkou Marií Doležalovou

Praha - Marie Doležalová je žena mnoha tváří, kromě herectví se také věnuje psaní a to především svého blogu Kafe a cigáro, který úspěšně vyšel i v knižní podobně. Příští týden proběhne autogramiáda, na které Doležalová svou knihu představí.
Star Dance VII odstartovala ostře sambou a tangem

Sedmý ročník StarDance vyhrála herečka Marie Doležalová

Praha - Vítězkou sedmé řady oblíbené taneční soutěže StarDance se stala herečka a bloggerka Marie Doležalová, která tančila s Markem Zelinkou. Ve finále dnes porazila svou hereckou kolegyni Jitku Schneiderovou s Markem Dědíkem. Odborná porota udělila oběma herečkám stejný počet bodů, o prvním místě tady rozhodli diváci svým hlasováním při přímém přenosu v České televizi. Na třetím místě skončil bavič Lukáš Pavlásek s Lucií Hunčárovou.
Star Dance VII odstartovala ostře sambou a tangem

Pavlásek nepostoupí. StarDance vyhraje Maruška Doležalová?

Praha - Letošní StarDance je unikátní v tom, že k jejímu úspěšnému absolvování nebylo potřeba tančit. Postup Lukáše Pavláska mezi nejlepší trojku, ačkoliv třeba pro hlavního bookmakera Fortuny Michala Hanáka byl už před soutěží černým koněm, stejně všechny překvapil. A kdekdo se bojí domyslet, že by soutěž opravdu vyhrát. Největším favoritem na prvenství je ale aktuálně Marie Doležalová v kursu 1,27:1, stříbrná podle bookmakerů skončí Jitka Schneiderová (2,6:1).

Aktuálně se děje

před 57 minutami

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Totální invaze, která uškodí i Izraeli? Svět se obává operace v Rafahu

Izrael ve středu oznámil, že postupuje s plánováním operace ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy. Mezinárodní společenství však vyjadřuje obavy ve spojitosti s 1,5 miliony Palestinců, kteří se tam nacházejí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy