Ed Sheeran

YouTube

Hit "Despacito" ovládl YouTube, je nejsledovanějším klipem desetiletí

Klip k tanečnímu hitu Despacito portorického zpěváka Luise Fonsiho se stal na platformě YouTube nejsledovanějším hudebním videem uplynulého desetiletí, celkem nasbíral 6,5 miliardy zhlédnutí. Úctyhodných 4,5 miliardy přehrání pak figuruje u klipu zpěváka Eda Sheerana natočeného k písni Shape of You.
Ed Sheeran

Koncert Eda Sheerana v Praze: Dorazilo téměř 80.000 lidí

Na letišti v pražských Letňanech koncertuje britský hudebník Ed Sheeran. V hledišti je podle pořadatelů téměř 80.000 návštěvníků. Sheeranovy koncerty patří v současné době k nejprodávanějším na světě. Zrzavý dívčí idol zahájil koncert skladbou Castle on the Hill ze svého loňského třetího studiového alba nazvaného ÷ (Divide). V programu jsou i písně z jeho debutového alba + (Plus) a druhé nahrávky x (Multiply). Sheeran vydá po svých vystoupeních v Praze nové album. Bude se jmenovat No. 6 Collaborations Project a na trh se dostane 12. července. Z něho na koncertech představuje skladby Beautiful People a I Don't Care.
Ed Sheeran

Ed Sheeran míří do Prahy, koncerty budou provázet rozsáhlé organizační manévry

Dva koncerty britského hudebníka Eda Sheerana, které se uskuteční 7. a 8. července v pražských Letňanech, budou provázet rozsáhlá organizační a bezpečnostní opatření. Pořadatelé očekávají návštěvu desítek tisíc hudebních fanoušků a apelují na návštěvníky koncertu, aby dorazili do areálu s dostatečným časovým předstihem. Při dopravě na koncert budou muset využít městskou hromadnou dopravu, auty nebude možné dostat se do blízkosti areálu ani zaparkovat.
Ed Sheeran

Ed Sheeran v Praze? Předskokany budou James Bay a Zara Larsson

Držitel Brit Award a tří nominací na Grammy, písničkář James Bay a severská popová zpěvačka Zara Larsson, jejíž hvězda stoupá strmě vzhůru. To jsou jména, která rozehřejí publikum na dvou letošních pražských koncertech Eda Sheerana, a odbydou si tak svojí tuzemskou koncertní premiéru. Kvůli velkému zájmu jsou k dispozici vstupenky již pouze na druhý koncert 8. července 2019.
Ed Sheeran

Ed Sheeran prodal v Praze přes 100 000 vstupenek. Na druhý koncert ještě jsou

Nejprodávanější hudební umělec planety Ed Sheeran potvrzuje i v Praze, že jeho živé koncerty patří mezi celosvětově nejžádanější akce. Nejen, že se kvůli velkému zájmu musel přidávat druhý koncert, ale nyní prodeje obou vystoupení v pražských Letňanech překonaly magickou hranici 100 000 prodaných vstupenek. Lístky jsou nyní k dispozici už pouze na vystoupení 8. července 2019 a pořadatelé doporučují s nákupem neotálet.
Ed Sheeran

Lístky na Eda Sheerana zmizely za pár hodin. Zpěvák ale Česko překvapil

Britský hudebník Ed Sheeran pro velký zájem fanoušků zahraje příští léto v Praze dvakrát. První koncert, který se uskuteční 7. července v Letňanech, byl vyprodán po pár hodinách od dnešního spuštění předprodeje. Pořadatelé proto vzápětí přidali další koncert, který se na stejném místě uskuteční o den později. "Pro velký zájem fanoušků byl pořadatelem přidán nový termín koncertu na 8. července 2019 od 19:00," informovaly dnes zájemce o lístky předprodejní portály.
Ed Sheeran

Ed Sheeran se vrací do Prahy. Na jeho koncert se chystají desítky tisíc fanoušků

Praha - V současné době pravděpodobně není na světě prodávanější umělec než Ed Sheeran. Čerstvý držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards, jehož živé koncerty patří celosvětově mezi nejžádanější akce, vystoupí 7. července 2019 v pražských Letňanech. Pořadatelé očekávají obrovský zájem desetitisíců fanoušků.
The Beatles

Bývalý režisér nového Bonda chystá muzikál s Beatles tématikou

Teď, když režisér Danny Boyle opustil režisérské křeslo nového Jamese Bonda, může se plně soustředit na postprodukci svého prvního muzikálu. Zatím bezejmenný film bude obsahovat hvězdy ze seriálu EastEnders, show Saturday Night Live nebo z filmu Mamma Mia. Na plátně se objeví i slavný zpěvák Ed Sheeran.
Koncert, ilustrační foto

Hudební ceny Billboard ovládl Ed Sheeran, Kelly Clarkson dojala publikum

Las Vegas - Britský popový zpěvák Ed Sheeran získal čtyři ceny letošního ročníku hudebních cen amerického časopisu Billboard včetně nejlepšího umělce. Cenu cenu "ikony" hudebního světa převzala Janet Jacksonová, nejmladší členka slavné Jacksonovy rodiny. Nejlepším albem se stalo Damn Kendricka Lamara.

Aktuálně se děje

včera

Donald Tusk

Tusk: Situace je kritická. Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu Ukrajiny

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

včera

včera

včera

včera

Írán, ilustrační fotografie.

Írán čelí novým západním sankcím i hrozbě izraelské odvety

USA a Velká Británie ve čtvrtek uvalily rozsáhlé sankce na firmy a jednotlivce, kteří pomáhají s výrobou íránských dronů a řízených střel, uvedla zahraniční média. Jde o reakci na íránský útok na Izrael. Teherán ve čtvrtek zopakoval, že je připraven na další odvetu v případě slibované izraelské reakce. 

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

včera

V metru na Floře spadl člověk do kolejiště. Vlaky hodinu nejezdily

Pád osoby do kolejiště ve stanici Flora zastavil ve čtvrtek dopoledne provoz linky A pražského metra. Vlaky nejezdily zhruba hodinu, zatímco na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Vážně zraněný muž byl převezen do nemocnice v umělém spánku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy