Eurohold

ČEZ

Podezřelý prodej bulharských aktiv ČEZ? Piráti vznesli vážné obvinění

Prodej aktiv energetické společnosti ČEZ v Bulharsku je podezřelý. V dnešní tiskové zprávě to uvedla Česká pirátská strana. Bulharskou finanční skupinu Eurohold, se kterou nyní ČEZ exkluzivně jedná, označují Piráti za pochybnou. ČEZ i Eurohold tvrzení odmítají. Energetická firma tvrdí, že Eurohold prošel z její strany důkladným prověřením. Eurohold uvedl, že je investiční skupinou dlouhodobě podnikající na mnoha evropských trzích
ČEZ, ilustrační foto

Bulhaři prověří Eurohold, který chce koupit aktiva ČEZ

Bulharské kontrolní orgány prověří finanční situaci firmy Eurohold, která chce koupit bulharská aktiva české firmy ČEZ. S odkazem na bulharské úřady o tom informovala agentura Reuters. Bulharská finanční skupina zahájila s českou firmou exkluzivní jednání o prodeji minulý týden.
ČEZ, ilustrační foto

ČEZ bude o prodeji svých bulharských aktiv jednat s Euroholdem

Společnost ČEZ bude o prodeji svých bulharských aktiv vyjednávat s bulharskou finanční skupinou Eurohold, které nabídla exkluzivitu. Jako druhá v pořadí v prodejním procesu zůstává India Power, od které firma před časem rovněž obdržela závaznou nabídku na odkup bulharských aktiv.

Aktuálně se děje

před 9 minutami

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Kreml: Svět je na pokraji konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, může skončit katastrofou

Rusko v pondělí prohlásilo, že vojenská podpora Ukrajiny ze strany USA, Británie a Francie posunula svět na pokraj přímého konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, který by mohl skončit katastrofou.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy