film Krotitelé duchů

Film Krotitelé duchů

RECENZE: Nové Krotitelky duchů versus ostřílená klasika. Překvapí nebo propadnou?

Recenze - Dlouho očekávaná komedie Krotitelé duchů je tu. Během čekání na film se většina fanoušků smířila s tím, že se v hlavních rolích představí samé ženy, i přesto však trailery a komentáře k filmu provázela obrovská vlna nevole, dokonce i rasistické urážky jedné z hlavních hrdinek. Faktem je, že méně je někdy více, a proto by si tvůrci občas měli uvědomit, že vytahovat desítky let staré filmy a točit jejich remaky se někdy nevyplácí. Ale když pomineme to, jaký úspěšný film se snažili tvůrci oživit, nový Krotitelé duchů si tak velkou nálepku “odpadu“ rozhodně nezaslouží.
Film Krotitelé duchů

Mohou nový Krotitelé/ Krotitelky duchů ještě více šokovat? Poslechněte si novou titulní píseň

Hollywood - Nové pokračování kultovního snímku Krotitelé duchů budí ve fanoušcích stále větší a větší obavy. Někteří nadšeně jásají, jiní tvrdí, že tato legenda měla zůstat u ledu. Značnou vinu na tom nese fakt, že z krotitelů se staly krotitelky. Další možná osudnou ránu novému filmu zasadil oficiální song, který podle ohlasů rozhodně není podle gusta příznivců Krotitelů duchů.
Krotitelé duchů v ženském podání míří do kin

Krotitelé duchů dostanou nový kabát, ale především sukně!

Praha - Už je tomu více jak třicet let, kdy režisér Ivan Reitman, který je mimo jiné rodák z Čech, natočil dnes již legendární fantasy komedii Krotitelé duchů. Tento snímek i se svým druhým pokračováním si oblíbili miliony lidí napříč všemi věkovými kategoriemi. Letos v létě vstoupí do kin noví Krotitelé duchů, přesněji řečeno Krotitelky!

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy