film Pohádky pro Emu

Ondřej Vetchý a Ema Švábenská. Foto: Vojtěch Resler

OBRAZEM: Nová česká romantická komedie Pohádky pro Emu září hvězdným obsazením

Praha - Hlavní hrdina Petr Miller žije a pracuje dlouhou dobu v Londýně. Jeho zaběhnutý život jednoho dne přeruší zpráva z Prahy, kterou vak nejdřívě považuje za omyl nebo špatný vtip. Podle zprávy je otcem osmileté Emy, její matka měla nehodu a on je pro Emu jedinou šancí, aby nemusela jít do dětského domova. Petrovi soužití s dcerou, o které doposud neměl ani tušení, obrátí život vzhůru nohama. Kromě toho Petra čekají další nelehké úkoly. Musí přesvědčit sociálku, že roli rodiče zvládne, a proto je nutné najít pro Emu matku. I když na lásku dávno přestal věřit, zázraky se občas dějí. V hlavních rolích se objeví Ondřej Vetchý, Aňa Geislerová, Ema Švábenská, dále Vilma Cibulková, Anna Polívková, Marek Taclík, Jiří Dvořák, Oldřich Vlach, Jana Bernášková nebo Petr Čtvrtníček.
Ondřej Vetchý, Aňa Geislerová a Ema Švábenská. Foto: Vojtěch Resler

Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý v prvním teaseru k filmu Pohádky pro Emu

Praha - Nová romantická komedie Pohádky pro Emu v hlavních rolích s Aňou Geislerovou a Ondřejem Vetchým představuje první záběry v novém teaseru. V současné době vstupují práce na filmu do další fáze postprodukce, kdy mimo jiné vzniká také hudba. Novou píseň speciálně pro film složí a nazpívá Michal Hrůza.
Ondřej Vetchý, Ema Švábenská a Aňa Geislerová ve filmu Pohádky pro Emu

Ondřej Vetchý v novém filmu: starý mládenec s "dítětem na krku"

Praha - Aňa Geislerová společně s Ondřejem Vetchým v nové romantické komedii Pohádky pro Emu ztvární pár, který k sobě teprve hledá cestu. Snímek se začne natáčet o tomto víkendu, režírovat ho bude Rudolf Havlík. V dětské roli uvidíme Emu Švábenskou, v obsazení nechybí také Vilma Cibulková, Anna Polívková, Marek Taclík či Jiří Dvořák.

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Jaderné zbraně se přesunou na orbitu? Rusko vetovalo rezoluci o zastavení zbrojení ve vesmíru

Rusko ve středu vetovalo návrh rezoluce OSN předložené Spojenými státy a Japonskem, která vyzývá všechny státy světa, aby zabránily závodům v jaderném zbrojení ve vesmíru.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy