film Sebevražedný oddíl

Jared Leto

Jared Leto si jde pro dalšího Oscara? Po Jokerovi se objeví jako Andy Warhol

Hollywood – Říká se, že zpěváci by měli zůstat u mikrofonu a nefušovat do herecké branže. Avšak v případě amerického zpěváka Jareda Leta se chtě nechtě musí udělat výjimka. Frontman kapely 30 Seconds To Mars se na hereckou dráhu dostával po velmi malých krůčcích, které ho dovedly až k oscarové roli ve snímku Klub poslední naděje. Letos zazářil jako Joker ve filmu Sebevražedný oddíl a v plánu má další velké role, které by mu mohly přinést zajímavá ocenění.
Sebevražedný oddíl

RECENZE: Šílení, barevní a vražední: To je parta ze Sebevražedného oddílu

Recenze - Komiksové světy Marvel a DC mezi sebou válčí už řadu let. Zatímco Marvel pouští do světa jednu pecku za druhou, DC začalo trochu pokulhávat, a proto jim nezbylo nic jiného, než přijít s nějakým trhákem, který by jim vrátil zašlou slávu. Po pokusu Batman v. Superman, který rozdělil svět na dvě části „milujeme a nenávidíme“, přišli s dalším snímkem. Sebevražedný oddíl se už několik měsíců před svojí premiérou stal nejočekávanějším filmem léta a spousta komiksových fanoušků do něj vkládala obrovské naděje. Podařilo se filmu dostát tohoto velkého očekávání?

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 58 minutami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Aktualizováno před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Americké jednotky v Iráku a Sýrii se staly terčem několika útoků

Americké jednotky v Iráku a Sýrii byly za méně než 24 hodin vystaveny dvěma samostatným útokům, uvedly v pondělí irácké bezpečnostní zdroje a představitelé USA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy