film Tenkrát v Hollywoodu

Málokdo v životě pozná takové dno jako Arthur, ztotožnit se s ním je ale i tak překvapivě snadné.

Kdo ovládne ceny BAFTA? Nejvíc šancí má těchto pět filmů

Temné drama Joker s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli posbíralo 11 nominací na letošní ceny Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA) a má tak nejlepší výchozí pozici před slavnostním předáváním, které je na programu 2. února. V hlavní kategorii s ním bude soupeřit mimo jiné nová gangsterka Martina Scorseseho Irčan a snímek Tenkrát v Hollywoodu z dílny Quentina Tarantina. Oba tyto filmy mají po deseti nominacích, informovala dnes agentura Reuters.
Ústřední dvojice Pitt a DiCaprio.

RECENZE: Když Tarantino miluje Hollywood, je vše povoleno

RECENZE - Režisér a scénarista Quentin Tarantino se ve svém devátém filmu vyznává z lásky k americké kinematografii. Vrací se do doby jedné hollywoodské etapy, jež měla zásadní vliv na jeho filmový vkus. Avizovaný předposlední film filmařského bouřliváka se uchyluje k fikci a nabourává divákova očekávání.
Upoutávka na 9. film Quentina Tarantina

Jednou a dost. Tarantino přehodnocuje svůj odchod do režisérského důchodu

Režisér Quentin Tarantino již několikrát v minulosti prohlásil, že po desátém celovečerním filmu se odebere do filmařského důchodu. Jeho nadcházející devátý film s názvem Tentokrát v Hollywoodu (premiéra 8. srpna) představuje jakousi krajní mez. Pokud bude mít u diváků úspěch, možná mistr opustí branži už o jeden snímek dříve.

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Černý kašel se v Česku nadále šíří. Nejvíce mezi náctiletými

V Česku bylo během minulého týdne evidováno 1476 nových případů černého kašle, informoval Státní zdravotní ústav (SZÚ). V letošním roce již bylo odhaleno 9 370 případů pertuse.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy