Články k tématu: GDPR (ochrana osobních údajů)

Kubera označil omluvenou senátorku jen číslem. Zabojoval tak…

18.07. | 18:06 Praha - Jaroslav Kubera (ODS) dnes předsedal schůzi Senátu. Záměrně nejmenoval omluvenou senátorku, protože si…

Nařízení EU nás přišlo pěkně draho, postěžoval si Ovčáček. Pak…

09.07. | 11:29 Aktualizováno Praha - Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček se naštval kvůli nařízení o ochraně údajů GDPR. Poukázal na…

Blíží se konec Facebooku? Zuckerberg si koleduje, zní z USA

07.06. | 00:01 NÁZOR - V roce 1984 americká vláda rozbila monopol telekomunikační společnosti AT&T nehledě na skutečnost, že mezi…

Ministři EU jednali v Lucemburku: Na Facebook je třeba kvůli…

04.06. | 17:29 Aktualizováno Lucemburk - Ministři spravedlnosti členských zemí Evropské unie se shodují, že by členské země Evropské měly dál…

Bylo, nebylo... Text GDPR jako pohádka na dobrou noc

04.06. | 02:08 San Francisco - Mobilní aplikace Calm s "pohádkami na dobrou noc pro dospělé" má nově mezi svými nahrávkami také…

Topolánek se pořádně naštval: Běžte do h*jzlu, vzkazuje

27.05. | 11:47 Aktualizováno Praha - Nová pravidla EU o ochraně osobních údajů (GDPR), které mají pomoci hájit práva občanů proti zneužívání…

Slídil Instagram? Sleduje doslova naše pohyby, uživatelé jsou…

27.05. | 09:21 Aktualizováno Londýn - Instagram patří mezi nejpopulárnější sociální sítě dnešní doby. Účet na něm mají milióny uživatelů, kteří…

Dopady pravidel GDPR? Jourová chce mít za rok zhodnocení

25.05. | 16:57 Brusel - První zhodnocení toho, jaký reálný dopad mají dnes spouštěná nová unijní pravidla ochrany osobních údajů …

Americké weby kvůli GDPR blokují Evropany

25.05. | 16:05 Aktualizováno Washington - Některé americké weby se v souvislosti se zavedením GDPR rozhodly zavést tvrdá pravidla, Na mnohé z…

Naprostá blbost, ubuzerujete školičky k smrti. Klaus mladší se…

25.05. | 09:28 Aktualizováno Praha - Dnešním dnem vstupuje v platnost nařízení o ochraně osobních údajů známé pod zkratkou GDPR. Jeho zavedení…

Vstoupila v platnost GDPR, kritici nová pravidla EU proklínají

25.05. | 07:24 Praha - Nová pravidla EU o ochraně osobních údajů (GDPR), které mají pomoci hájit práva občanů proti zneužívání…

GDPR vyjde české firmy na 25 miliard, stát nechal podnikatele na…

24.05. | 16:14 Praha - Zavedení evropského nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), které začne platit od pátku, vyjde české…

V pátek začne platit GDPR. Co všechno se pro Čechy změní?

24.05. | 10:04 Praha - Nová unijní pravidla ochrany osobních údajů (GDPR) nabudou v pátek účinnosti. Výjimky z těchto pravidel…

Slovensko kvůli GDPR schválilo nový zákon, zavedlo výjimky

23.05. | 14:21 Bratislava - Slovensko je jednou z mála zemí EU, které unijní nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) před…

V pátek začne platit GDPR: Pětina firem to neví, většina e-shopů…

23.05. | 12:35 Aktualizováno Praha - Dvě třetiny českých e-shopů nejsou připraveny na platnost evropského nařízení o ochraně osobních údajů …

Šéf Facebooku bude o ochraně dat hovořit s vedením europarlamentu

22.05. | 04:14 Brusel - Zakladatel a šéf americké společnosti Facebook Mark Zuckerberg se dnes v podvečer setká se zástupci…

GDPR naši práci neovlivní, hlásí ministerstvo zahraničí

16.05. | 17:58 Praha - Nová pravidla o ochraně osobních údajů (GDPR) musí ministerstvo zahraničí brát v úvahu například při…

Sankce za porušení GDPR nebudou likvidační, slibuje úřad.…

13.05. | 09:51 Praha - Sankce za porušení povinností budou podle Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) udělovány tak jako dosud…

Velký průvodce po GDPR. Další výmysl z Bruselu? Neunikne…

13.05. | 09:13 Praha - GDPR (General Data Protection Regulation) má za cíl pomoci hájit práva občanů EU proti zneužívání jejich…

Většina škol je na GDPR dobře připravena, nové nařízení uvítala…

13.05. | 08:56 Aktualizováno Praha - Nové evropské nařízení o ochraně osobních údajů známé jako GDPR zásadně nezmění způsob, jak s osobními…

Na směrnici GDPR se chystají i fotbalisté. Co se změní především?

12.05. | 16:46 Praha - Na zavedení evropského nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) se usilovně připravuje také největší…

Šmírování jako výsada tajných služeb? Ani náhodou, na tomhle…

07.05. | 11:44 Peking - Zhruba před měsícem se podařilo čínské policii zatknout muže v městě Nan-čchang na jihu země. Policii…

"Pouze" několikamilionové pokuty? Ministerstvo se pokouší…

06.05. | 14:23 Praha - Evropské nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) není revoluce. Jeho cílem je, aby se o lidech sbíraly…

Co na nás ušila Babišova vláda? V zákoně ke GDPR jsou miny,…

27.04. | 14:35 Praha - Vláda podle analýzy uskupení Rekonstrukce státu navrhla pod záminkou unijních pravidel ochrany soukromí …

Zprávy odjinud

Právě se děje

Další zprávy

Nejčtenější na EuroZprávy.cz

reklama
reklama