George Papadopoulos

George Papadopoulos

Trumpův exporadce Papadopoulos vydal třaskavou knihu. Odvolal přiznání, že lhal FBI

Někdejší poradce Donalda Trumpa pro zahraniční politiku George Papadopoulos odvolal své přiznání, že lhal agentům FBI při vyšetřování ruského vlivu na americké prezidentské volby. Vyšetřovatel Robert Mueller ho předloni obvinil, že lhal o svých stycích s jistým maltským profesorem napojeným na činitele ruské vlády. Papadopoulos se tehdy přiznal a loni v září byl odsouzen ke dvěma týdnům vězení.
George Papadopoulos

Bývalý člen Trumpova štábu jde na 14 dní do vězení

Bývalý člen volebního štábu současného amerického prezidenta Donalda Trumpa, právník George Papadopoulos, musí v pondělí nastoupit na 14 dní do vězení za lhaní při vyšetřování údajného ruského vměšování do amerických prozhidentských voleb, jak bylo již dříve stanoveno.
Věznice

Člen Trumpova týmu jde do vězení. Udělal jsem hroznou chybu, kál se u soudu

Washington - Soud dnes uložil bývalému členovi volebního štábu současného amerického prezidenta Donalda Trumpa právníku Georgeovi Papadopoulosovi trest čtrnácti dní vězení za lhaní při vyšetřování ruského vměšování do voleb. Informovala o tom agentura Reuters. Podle agentury AFP dostal také pokutu 9500 dolarů (211.000 korun).
Donald Trump

Jako aféra Watergate? V USA se schyluje k ničivé krizi, varuje profesor

NÁZOR – Z dvanácti bodů obžaloby na prvním místě stojí spiknutí proti Spojeným státům, zdůrazňuje profesor Lawrence Douglas, který přednáší práva na Amherst College. V komentáři pro server The Guardian rozebral vývoj poté, co byli bývalý manažer předvolební kampaně Donalda Trumpa Paul Manaford a jeho blízký spolupracovník Rick Gates obviněni z toho, že působili coby „neoficiální agenti“ vlády Ukrajiny a jejího bývalého proruského prezidenta Viktora Janukovyče.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy