Jozef Sinčák (ČSA)

ČSA

Představenstvo ČSA má dva nové členy, šéf Sinčák končí

Valná hromada akcionářů Českých aerolinií (ČSA) na svém dnešním zasedání obměnila představenstvo společnosti. Novými členy nejužšího vedení firmy jsou Petr Kudela a Radek Müller, místopředsedou zůstal Martin Štolba. Ve funkci předsedy představenstva naopak skončil Jozef Sinčák a z vedení odstoupil také Josef Adam. V tiskové zprávě to oznámil většinový vlastník ČSA, společnost Travel Service. Představenstvo si zvolí svého předsedu na svém nejbližším zasedání. Travel Service zároveň změní svůj název na Smartwings.
ČSA

Zemětřesení v čele ČSA. Šéf představenstva Sinčák po pěti letech končí

Po pěti letech ve vedení Českých aerolinií (ČSA) končí ve funkci předseda představenstva Jozef Sinčák. V úterý 23. října mu končí pětileté funkční období člena představenstva. Po vzájemné dohodě s novým většinovým vlastníkem ČSA, firmou Travel Service, mu nebude prodlouženo, řekl mluvčí ČSA Daniel Šabík. Nové členy do představenstva doplní podle mluvčího v nejbližší době valná hromada firmy.

Aktuálně se děje

před 34 minutami

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Aktualizováno před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Americké jednotky v Iráku a Sýrii se staly terčem několika útoků

Americké jednotky v Iráku a Sýrii byly za méně než 24 hodin vystaveny dvěma samostatným útokům, uvedly v pondělí irácké bezpečnostní zdroje a představitelé USA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy