Gabriela Koukalová (biatlonistka)

Star Dance

Marek Eben pod útokem za StarDance: Nekecej nám do toho

Populární taneční soutěž StarDance budí vášně, které jsou místy zcela nezkrotné. Svůj hněv rádi obrací nejen proti soutěžícím, ale i k moderátorům samotným. Řada celebrit se tak letos ocitla pod útokem fanoušků, ale ani loni nebyla situace příznivá.
Star Dance

StarDance 2019: Konec Ebena a Kostkové? Kdo vyhraje?

Letošní ročník populární taneční soutěže StarDance je plný velkých změn. Česká televize kompletně překopala složení tanečníků, objeví se 10 nových tváří v roli soutěžících, a úprav doznala i porota. Zdá se, že jediný, kdo si své místo obhájil beze změny, je moderátorská dvojice. Nebo ne?
Gabriela Koukalová

Koukalová si to za protest proti Babišovi pořádně "vyžrala". Tohle se nemělo dostat ven

Na demonstraci na Letné dorazila i bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová. Vyjádřila tak nespokojenost s premiérem Andrejem Babišem. Protibabišovský server Forum24 a probabišovský server Express na ní však „vytáhli“ dřívější fotku z minulosti, kdy stojí po boku Babiše a usmívá se. Zatímco Forum24 ji za to odsoudil s tím, že dělala PR Babišovi, Express jí dal možnost se vyjádřit.
Gabriela Koukalová

Končí definitivně s biatlonem? Koukalová k vidění na tratích nebude ani příští sezónu

Hořovice - Trable tuzemské biatlonové hvězdy posledních let Gabriely Koukalové nemají konce. Poté, co kvůli zdravotním problémům s lýtky se rozhodla vynechat nedávno skončivší biatlonovou sezónu 2017/18, se v sobotu nakonec rozhodla oznámit, že se na tratích neobjeví ani v příští sezóně 2018/19 a zároveň není vůbec jisté, zda se k biatlonu vrátí. „V tuhle chvíli si absolutně nedovedu představit, že bych se ještě někdy vrátila,“ řekla konkrétně Koukalová pro Sport.cz během akce "Ukliďme svět, ukliďme Česko", jíž se nejen, že zúčastnila, ale stala se také její patronkou.
Gabriela Koukalová

Koukalová mu nepodala ruku. Nyní Nor končí

Holmenkollen - V čele Mezinárodní biatlonové unie (IBU) v září skončí Anders Besseberg, muž, který v čele světového biatlonu stojí již od roku 1992. Českým fanouškům je známý především incidentem s českou hvězdou Gabrielou Koukalovou, která mu na protest proti postoji k dopingu ruských sportovců nepodala ruku.
Gabriela Koukalová

O konci kariéry neuvažuji, říká ve svém prohlášení Koukalová

Praha - Biatlonistka Gabriela Koukalová, která se v posledních letech postarala o vzestup svého sportu a zájem o něj ze strany české veřejnosti se, jak už je po pátečním oznámení šéfa Českého biatlonového svazu Jiřího Hamzy známo, na nadcházejících Zimních olympijských hrách v jihokorejském Pchjongčchangu nepředstaví a předčasně tak ukončila tuto sezónu 2017/18. Samotná sportovkyně se pak k tomuto svému rozhodnutí rozhodla přidat své osobní prohlášení, ve kterém fanoušky ujistila, že to všechno rozhodně v žádném případě neznamená definitivní konec její kariéry. "Vážení fanoušci, touto cestou jsem se rozhodla učinit to, co patrně již všichni tušíte, že na základě mé zdravotní situace jsem se rozhodla ukončit sezónu a tím pádem nebudu startovat ani na olympijských hrách," uvedla Koukalová v onom prohlášení.
Gabriela Koukalová

Potvrzeno! Koukalová se nezúčastní Her v Pchjongčchangu a ukončuje sezónu

Praha - O čem se před pár dny začalo v tuzemském biatlonovém zákulisí mluvit, to se nakonec v pátek večer potvrdilo. Biatlonová hvězda posledních let Gabriela Koukalová, která má od začátku letošní sezóny 2017/18 zdravotní problémy s lýtky, se nakonec nadcházejících Zimních olympijských hrách v jihokorejském Pchjongčchangu a vedle toho předčasně ukončila tuto sezónu. Pro Českou tiskovou kancelář (ČTK) tuto informaci potvrdil samotný šéf Českého biatlonového svazu Jiří Hamza.
Gabriela Koukalová

Kvůli zranění opouští tým. Koukalová se bude nyní připravovat individuálně

Hochfilzen - Od samotného začátku již právě probíhající biatlonové sezóny 2017/18 byla nejlepší česká biatlonistka posledních let Gabriela Koukalová společně s týmem a to tedy už ve švédském Östersundu, kde během minulého týdne konal první díl v rámci tohoto ročníku Světového poháru a kde se tedy tato závodnice nakonec neobjevila ani v jednom závodě. Především ji trápí zdravotní potíže s lýtkovými svaly, což se táhne s Gabrielou Koukalovou už od letní přípravy. I proto nemůže spolu s týmem trénovat naplno a i proto se tak s týmem, jenž už se nyní přípravuje v rakouském Hochfilzenu, rozloučila a bude tak v následujících týdnech trénovat samostatně.
Ilustrační foto

Český klub fair play ocenil šermíře Berana, cyklistku Plchovou i hokejovou legendu Augustu

Praha - Hlavní cenu za fair play gesto uplynulého roku dostali šermíř Jiří Beran, který na olympijských hrách v Riu opravil chybný verdikt sudího a za nepříznivého stavu se vzdal bodu, a také extrémní závodnice Miroslava Plchová, jež během závodu zachránila soupeře v bezvědomí. Za celoživotní postoj Český klub fair play vyzdvihl zesnulou hokejovou legendu Josefa Augustu.

Aktuálně se děje

před 27 minutami

Volby prezidenta RF 2024

Golos: Volby v Rusku byly největší podvod v dějinách země

Ruské nezávislé hnutí Golos (v překladu Hlas), které monitoruje dodržování práv voličů a volebních pravidel, označilo prezidentské volby v Rusku za "nejpodvodnější a nejzkorumpovanější v historii země." Jejich vítězem byl vyhlášen úřadující šéf Kremlu Vladimir Putin, který získal téměř 90 procent odevzdaných hlasů.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

včera

včera

včera

včera

Z filmu Svědkové Putinovi.

Filmy o Putinově Rusku a jeho agresi u příležitosti prezidentských (ne)voleb

O víkendu v Rusku proběhly prezidentské volby, jejichž průběh by se pro Putinovu opozici dal přirovnat k boji s větrnými mlýny. Vladimir Putin prezidentské křeslo obsadí již popáté. Kdy jindy si tak připomenout sérii filmů, které dohromady tvoří portrét novodobého diktátora, jeho vlivu na Rusko a připomínají, jak lehce je moc zneužitelná. Většinu z titulů snadno naleznete na streamovacích platformách.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Miloš Zeman zůstává v nemocnici. Lékaři dnes zhodnotí jeho aktuální stav

Lékařské konzilium v pondělí zhodnotí aktuální zdravotní stav exprezidenta Miloše Zemana, který od minulého týdne leží na jednotce intenzivní péče v pražské Fakultní nemocnici Motol. Zeman byl přes víkend nadále ve vážném, ale stabilizovaném stavu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy