Lucerna Music Bar

skupina One OK Rock

Japonská rocková kapela v zimě zamíří do Prahy

Praha – Jedna z nejpopulárnějších japonských kapel, One OK Rock, dostala své nejnovější album Ambitions na první příčku japonské hitparády a prodala přes 250 tisíc nosičů během prvního týdne. Kapela nyní koncertuje po celém světě a v prosinci vystoupí i v Praze.
Zpěvák Tim Vantol

Předskokan Against Me! vystoupí v Praze sólo

Praha – „Jsem prostej člověk. Nejsem ani nejlepší muzikant, ani nejlepší autor na týhle planetě,“ říká o sobě Tim Vantol který letos v pražském Lucerna music baru předskakoval americkým Against Me! a získal si nadšené ovace publika. Nyní se v Praze představí sólově.
Ωhm

Před Skinny Puppy zahrají v Lucerna Music Baru Ωhm

Praha – Kanadské elektro-industriální duo Ωhm tvoří producent Chris Paterson a elektronický hudebník Craig Joseph Huxtable. Letos vydávají nový singl a video Uppercut, nové album by mělo vyjít před koncem roku. V Praze zahrají jako předkapela Skinny Puppy při jejich koncertě v Lucerna Music Baru.
Koncert, ilustrační foto

Against Me! představí v Praze novou desku

Praha – Po úspěšném a kritikou chváleném albu Transgender Dysphoria Blues vydala kapela Against Me! v září loňského roku nové album s názvem Shape Shift With Me. Písně s nové desky skupina představí i v pražském Lucerna Music Baru.
Rapper Evidence vystoupí ve Futurum Music Baru

Rapper Evidence se vrací do Prahy

Praha – Futurum Music Bar zve na nabitý rappový večer. Americký rapper Evidence vydává novou desku, kterou v červnu představí svým českým fanouškům v Praze.
Koncert, ilustrační foto

Hvězda současné reggae scény odstartuje turné v Praze

Praha – Středeční koncert v Lucerna Music Baru vás přesvědčí, že reggae není jen Bob Marley a sedmdesátky. Jedna z největších hvězd současné reggae scény je Protoje, který své evropské turné odstartuje právě v Praze.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy