Magdalena Sidonová

Anežka Kubátová v inscenaci AnderSen (foto: KIVA)

RECENZE: AnderSen v Divadle Na zábradlí aneb Pojďme si hrát na lidi

RECENZE: Pohádkový svět, který je ve skutečnosti noční můrou z dětství. Divadlo Na zábradlí uvedlo další inscenaci režiséra Jana Mikuláška, která je z velké části osobní zpovědí herců a celého inscenačního týmu. Spojovacím prvkem je tentokrát téma traumat z dětství a dílo slavného autora pohádek Hanse Christiana Andersena.
Divadlo, ilustrační foto

Herečka Ivana Uhlířová si poprvé vyzkouší režii

Praha – Herečka Ivana Uhlířová se poprvé představí jako režisérka, a to v inscenaci Mimo zápis v pražském Studiu Hrdinů. Uhlířová si pro svůj režijní debut vybrala deníkové zápisy Paula Klee, z nichž společně s Vojtěchem Maškem vytvořila scénickou koláž, zabývající se tématem tvorby, identity a autorství.
Magdalena Sidonová v inscenaci Buňka číslo

Studio Hrdinů reflektuje českou situaci v nové hře Petry Hůlové

Praha – Na začátku nového dramatu české současné autorky Petry Hůlové stála nabídka velvyslankyně Lucemburského velkovévodství v Praze reflektovat povídku Rogera Manderscheida „čtení v Praze“. Vznikla tak hra Buňka číslo, kterou nyní uvádí Studio Hrdinů.

Aktuálně se děje

před 45 minutami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Cameron: Rusko využívá střední Asii k obcházení sankcí

Britský ministr zahraničí David Cameron upozornil, že Rusko využívá Střední Asii k obcházení sankcí. Uvedl to irský server Irish News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy