Meghan Markleová

Harry a Meghan v novém dokumentu z produkce Netflix.

Harry a Meghan mají nový web. Spustili ho v tichosti

Zájem o dění kolem prince Harryho neuvadá ani v tomto týdnu. Po předchozí návštěvě Velké Británii kvůli rakovině krále Karla III. a dohodě o mimosoudním vyrovnání s vydavatelstvím MGN zaujala zahraniční média nová internetová stránka, kterou mladší syn britského panovníka spustil se svou ženou Meghan. 
Princ Harry v dokumentární sérii Heart of Invictus.

Harry přijede bez Meghan. Palác řekl, jak Karel III. sdělil diagnózu rodině

Princ Harry přijede do Velké Británie bez manželky Meghan, aby se setkal s nemocným otcem, králem Karlem III. Lékaři mu diagnostikovali blíže nespecifikovaný typ rakoviny. Panovník, který nastoupil na trůn v září 2022 po smrti královny Alžběty II., už v lednu absolvoval lékařský zákrok kvůli zvětšené prostatě. 
Harry a Meghan v novém dokumentu z produkce Netflix.

Harry a Meghan jsou mezi největšími poraženými letošního roku

Princi Harrymu a jeho ženě Meghan v Hollywoodu pšenka zrovna nekvete. Navzdory relativně úspěšné spolupráci s Netflixem. Jedno z respektovaných médií, které se věnuje dění ve filmovém průmyslu, je totiž zařadilo mezi největší poražené letošního roku. 
Harry a Meghan v novém dokumentu z produkce Netflix.

Harry a Meghan nepřijedou. Přání se však Karel III. zřejmě dočká

Velká Británie se chystá na velkou slávu, král Karel III. oslaví příští týden narozeniny. Počítá se s účastí výrazných členů královské rodiny, k nimž už však nepatří princ Harry. Nejspíš i z toho důvodu má s manželkou zůstat doma v USA. Zákulisní zdroje nicméně naznačují, že otci k narozeninám rozhodně popřeje. 
Harry a Meghan v novém dokumentu z produkce Netflix.

Harry a Meghan budí zájem Američanů, ukázaly to hry Invictus Games

Harry a Meghan se po odchodu z britské královské rodiny usadili v rodné zemi bývalé herečky, tedy ve Spojených státech amerických. Jak se ukazuje, mnozí Američané, včetně těch nejmladších, je přijali za své. Potvrdilo to i setkání amerických školáků s hvězdným párem během nedávných Invictus Games. 
Vévodkyně Meghan s princem Harrym

Harry a Meghan jsou terčem i v Německu. Účastní se tam her pro veterány

Poměrně netradičně se princem Harrym a jeho ženou Meghan zabývají v Německu, nikoliv ve Velké Británii či Spojených státech amerických. U našich západních sousedů totiž probíhají Invictus Games, hry zraněných válečných veteránů, jichž je mladší syn současného britského krále patronem. Ani v Německu nemají na růžích ustláno. 

Aktuálně se děje

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Už žádný Xbox a PlayStation. Putin nařídil vládě, aby vymyslela, jak vyrobit vlastní herní konzole

Ruský prezident Vladimir Putin ve středu nařídil ruské vládě, aby hledala způsoby podpory výroby domácích herních konzolí, informuje ruská státní tisková agentura TASS. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy