Mikulov

Ilustrační foto

Migranti zadržení v Mikulově vlezli do kamionu v Srbsku, Česko je deportuje

Mikulov - Čtveřice migrantů, které ve čtvrtek dopoledne našli cizinečtí policisté v nákladovém prostoru kamionu v Mikulově na Břeclavsku, se do vozu dostala bez vědomí řidiče asi v Srbsku. Tři z nich budou vráceni na Slovensko, uvedl dnes v aktualizaci původní zprávy na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.
Náboženství, ilustrační fotografie

Morava pod nadvládou náboženské sekty? Podrobit se musel každý

Kdo by neznal moravské víno z habánských sklepů. Malokdo už ví, že se jednalo o sektu anabaptistů neboli novokřtěnců. Šlo o náboženskou sektu, která utekla před náboženským útlakem na Moravu, kde se pro ně našlo místo. Pohled do nitra existence této sekty je dosud zahalen tajemstvím.
Noční záběr na Aqualand Moravia

Víno, ženy, zpěv a levnější koupání. Aqualand Moravia zve na Pálavské vinobraní

Pasohlávky – Již během tohoto víkendu si budou moci zájemci ze všech koutů republiky užít tradiční Pálavské vinobraní, které již po sedmdesáté hostí Mikulov. Kromě dobrého vína a krásné krajiny však můžete využít i jedinečnou akci Aqualandu Moravia, který letos s Mikulovem spolupracuje. Každý návštěvník vinobraní bude mít po zakoupení vstupenky možnost využít zvýhodněné vstupné do aquaparku.

Aktuálně se děje

před 41 minutami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Aktualizováno před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Kupka s Početím je novým rekordmanem českých aukčních síní

Česko má nový nejdražší vydražený obraz v dějinách země. Olejomalba Františka Kupky nazvaná Conception/Danae (Početí) se v neděli v Praze prodala za 115 milionů korun. S aukční přirážkou dosáhne finální cena částky 126,5 milionu korun.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy