Monika Jankovská (kauza Kuciak/Kočner)

Marian Kočner

Bývalá slovenská politička Jankovská pomáhala Kočnerovi, píše tisk

Bývalá náměstkyně na slovenském ministerstvu spravedlnosti Monika Jankovská pomáhala kontroverznímu podnikateli Marianu Kočnerovi uspět v soudním sporu se soukromou televizí Markíza o proplacení jedné ze směnek. S odvoláním na informace z komunikace mezi Kočnerem a Jankovskou z let 2017 a 2018, kterou policisté zajistili v Kočnerově mobilním telefonu, to dnes na svém webu napsal list Denník N. Jankovská označila informace o její komunikaci s Kočnerem za podvrh.
Peter Pellegrini

Slovenský parlament jedná o návrhu odvolat premiéra, debata je bouřlivá

Slovenská sněmovna po předchozích obstrukcích koalice dnes zahájila mimořádnou schůzi o návrhu opozice vyslovit nedůvěru premiérovi Peteru Pellegrinimu, a tím i celé vládě. Opoziční strany dostatek hlasů v Národní radě na odvolání předsedy vlády nemají. Pellegrini v projevu před poslanci označil návrh za bezpředmětný a za směšný.

Aktuálně se děje

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Feri míří na tři roky do vězení, rozhodl odvolací soud

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy