mrakodrap Trump Tower (New York)

Michael Cohen (právník)

Cohen předal Kongresu dokumenty o projektu Trump Tower v Moskvě

Bývalý důvěrník a právní poradce Donalda Trumpa Michael Cohen dnes odevzdal Kongresu dokumenty týkající se plánů stavby Trumpova mrakodrapu v Moskvě. Podle účastníků uzavřeného slyšení ve výboru Sněmovny reprezentantů pro kontrolu tajných služeb Cohenovo dnešní slyšení trvalo bezmála celý den. Před kongresovými výbory vypovídal v krátké době už počtvrté.
Trump Tower na 5th Avenue, New York City, autor: Urban

Podezřelá schůzka v Trump Tower: Co Kushner zatajuje?

Washington - Takzvaná ruská kauza stále hýbe americkou politickou scénou, výsledky vyšetřování jsou ale zatím vágní. Syn amerického prezidenta Donald Trump mladší ve středu příliš nevypovídal před výborem Sněmovny reprezentantů pro zpravodajské služby.
Trump Tower na 5th Avenue, New York City, autor: Urban

Trump čelí žalobě kvůli jeho rodinnému podniku, prý porušuje ústavu

Washington – Americký prezident Donald Trump porušuje ústavu tím, že stále udržuje vazby na své hotely či kluby, které od jeho nástupu do funkce spravuje fond vedený jeho dvěma syny. Tvrdí to americký stát Maryland a federální distrikt hlavního města Washingtonu, které dnes Trumpa kvůli zahraničním finančním operacím jeho rodinných podniků zažalovaly. 
Trump Tower na 5th Avenue, New York City, autor: Urban

Muž lezl po Trumpově mrakodrapu. Zasahovala policie

New York - Americká policie zadržela ve středu v New Yorku muže, který lezl po mrakodrapu patřícím republikánskému prezidentskému kandidátovi Donaldu Trumpovi. Na téměř šedesátipatrovou Trump Tower se pokoušel vylézt pomocí speciálních přísavek a jistícího lana. Policisté otevřeli okna a vtáhli muže dovnitř budovy, v níž má ústředí miliardářův volební tým, uvedla agentura Reuters.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy